Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Femeie cu probleme psihice nu se lasă cu una, cu două. A băgat-o în sperieți pe Mirela Vaida: „Dacă mor, o să faceți ceva? E clar că amândouă libere nu putem să fim”

VIDEO Femeie cu probleme psihice nu se lasă cu una, cu două. A băgat-o în sperieți pe Mirela Vaida: „Dacă mor, o să faceți ceva? E clar că amândouă libere nu putem să fim”

Prezentatoarea TV, Mirela Vaida care a însuflețit emisiunea „Acces Direct” a trecut recent printr-o nouă experiență tulburătoare ce a panicat-o. După cum bine știm, vedeta de la Antena 1 a fost atacată în trecut de o femeie cu probleme psihice chiar în platoul emisiunii. Acum, Mirela Vaida a fost pusă în aproape aceeași postură. Nici bine nu și-a revenit prezentatoarea că atacatoarea ei, Antoanela  a revenit în viața ei! Iată toate detaliile!

Mirela Vaida, atac după atac

În luna martie, anul trecut, Antoanele, femeia cu probleme psihice care a atacat-o pe prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, aruncând cu bolovani în ea și fiind la un pas să o nimerească a revenit în peisaj!

Aceasta a fost judecată pentru acțiunile ei, faptul că a intrat în platou, dezbrăcată și a atacat-o pe Mirela Vaida. Acum, repusă în libertate a vandalizat mașina prezentatoarei! Prezentatoarea a început să se teamă din ce în ce mai mult pentru viața ei și a familiei.

Cu puțin timp în urmă, paznicul de la studiourile de televiziune a susținut „că a văzut-o pe aceeași Antoanela care i-a spart parbrizul mașinii, tot cu bolovani”, potrivit „romaniatv.net”.

Norocul prezentatoarei a fost că paznicul a reușit să intervină pentru ca răufăcătoarea să nu distrugă total autovehiculul. Din păcate, poliția care a fost alertată nu și-a făcut apariția la timp, iar femeia dispăruse.

Mirela Vaida cere ajutor autorităților: „Dacă mor, o să faceți ceva? Mi se face greață!”

Mirela Vaida le-a cerut din nou ajutoru autorităților pentru ca femeia să nu mai fie lăsată să umble neînsoțită.

 „Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…)

Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!. (…) Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: