Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Medicii i-au diagnosticat greșit copilul. Cosmin Seleși: „Eram terminat”

VIDEO Medicii i-au diagnosticat greșit copilul. Cosmin Seleși: „Eram terminat”

Cosmin Seleși are doi copii pe care îi iubește enorm! Acesta a trecut printr-o adevărată dramă atunci când doctorii i-au diagnosticat băiețelul greșit. Specialiștii au spus că micuță ar avea sindromul Down. 

Cosmin Seleși: „Bătea copiii, nu mă înțelegeam cu el”

Cosmin Seleși a decis într-o zi să-și ducă băiețelul la psiholog, deoarece manifesta o agresivitate față de cei din jur, ieșită din comun. Până atunci, Tudor, băiețelul în vârstă de doar 11 ani nu se comportase niciodată astfel. 

Doctorul specialist i-a trebuit micuțului sindromul Down însă nu a pus verdictul corect, iar situația a fost remediată. 

De când starea lui Tudor s-a îmbunătățit, Cosmin Seleși se declară extrem de fericit cu faptul că micuțul se comportă exemplar și nu-ți mai face griji cu el.

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: „Vezi că are sindromul Down” și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: „Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu. Eram terminat”, a mărturisit Cosmin Seleși, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Cosmin Seleși: „Ilinca este ceva..mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel

Cosmin Seleși a povestit în cadrul aceluiași Podcast faptul că micuții lui, atât Tudor cât și Ilinca sunt total diferiți. Pentru el, fetița este o fire perseverentă care obține tot ceea ce-și dorește, foarte bătăioasă, pe când băiețelul este cel mai sensibil din familie. 

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult. După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva.. mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel.

Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău. Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate”, a precizat prezentatorul TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: