Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Moment dificil pentru Papa Francisc. Nu s-a putut ridica pentru a saluta pelerinii. Care este cauza

VIDEO Moment dificil pentru Papa Francisc. Nu s-a putut ridica pentru a saluta pelerinii. Care este cauza

Papa Francisc a trecut prin momente grele în ultimele luni din viața lui. Acesta are probleme de sănătate cu dureri severe și nu s-a putut ridica pentru a salutat pelerinii. 

Papa Francisc, dureri severe 

Papa Francisc a mărturisit că sănătatea sa este precară și îl pune deseori la noi încercări. Recent a mers în Slovacia, iar Suveranul Pontif a destăinuit că nu poate saluta așa cum se cuvine pelerinii din cauza durerilor severe pe care le are la piciorul drept. S-a adresat mulțimii, recunoscând că îl doare foarte tare piciorul și le-a cerut credincioșilor să-i înțeleagă suferința. 

Suveranul Pontif a adăugat că se alătură credincioșilor, dar le-a cerut să facă un efort și să urce ei scările pentru a-L salute din poziția în care poate să reziste durerilor de picior, mai exact de genunchi, relatează Digi 24.

Papa Francisc, mărturisire copleșitoare 

Papa Francisc: „Acum vă voi da binecuvântarea și ne vom ruga împreună pentru ca Domnul să vă binecuvânteze pe toți.

Mă voi alătura vouă, dar există o problemă: acest picior mă doare, nu este bun și doctorul mi-a spus să nu pășesc pe el.

Aș vrea să merg să-i salut pe credincioși, dar de data aceasta trebuie să respect indicațiile doctorului.

De aceea, vă voi cere să faceţi un efort şi să urcați voi scările, ca să vă pot saluta aici”

Papa Francisc și-a mai întrerupt din activitățile zilnice  din cauza acestor dureri de genunchi. În cadrul unor audiențe, Pontiful, contrar obiceiului, a stat mai mult șezut când a salutat persoanele prezente.

Cu ce se confruntă Papa Francisc

Acesta „a fost la consultul realizat la unităţile medicale ale Vaticanului”, a precizat purtătorul de cuvânt Matteo Bruni, potrivit Agerpres.

„Suveranul Pontif în vârstă de 85 de ani suferă de sciatică la piciorul drept, iar recent s-a confruntat cu un puseu de durere în genunchiul drept, ceea cea a dus la un şchiopătat mai pronunţat”, relatează aceeași sursă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: