Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Moment stânjenitor pentru ministrul Eduard Novak! Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului national

VIDEO Moment stânjenitor pentru ministrul Eduard Novak! Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului national

Moment stânjenitor pentru ministrul Sportului, Eduard Novak! Imnul României l-ar fi pus în dificultate pe ministru. Invitat în emisiunea „Selectiv”, de la B1TV, Eduard Novak a fost pus să recite din versuri, dar se pare că ministrul Sportului nu a știut să le spună. 

Moment stânjenitor pentru ministrul Eduard Novak! Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului national

„O să încep eu, continuați dumneavoastră! „Deșteaptă-te române, din somnul cel de moarte / în care te-adânciră barbarii de tirani”. Vă rog…”, i-a spus jurnalistul Dan Bucura lui Eduard Novak, îndemnându-l să continue el. Vizibil stânjenit, ministrul a început să râdă. Nu a continuat versurile, așa că tot jurnalistul le-a spus mai departe.

„Așa ceva te lasă fără cuvinte.. Am 24 de ani de presă, dar una ca asta n-am mai văzut. Vorbim de un ministru al României!”, a scris ulterior Dan Bucura pe Facebook.

Ce spune ministrul sportului Eduard Novak

După ce au apărut aceste imagini cu el, ministrul Sportului a reacționat! Și nu o dată, ci de două ori. Nemulțumit de ce a scris prima oară, a șters și a revenit cu un alt text.

„Am o misiune și nu voi ceda atacurilor și presiunilor. Așa am făcut când eram sportiv, așa voi face și acum. Misiunea este Strategia Națională pentru Sport”, a transmis ministrul, într-o primă reacție pe Facebook. Această postare a fost ștearsă între timp.

„Domnule Dan Bucura (nr. jurnalistul care l-a pus să spună versurile imnului României), vă mulțumesc pentru că m-ați invitat la emisiune, însă m-am simțit penibil ca, în calitatea mea de singur campion paralimpic și mondial al României, căruia i s-a cântat și care a cântat Imnul țării în atâtea competiții, să fiu pus să recit ca un copil. Cu siguranță, dacă aș fi recitat, nu s-ar fi rezolvat problema de fond a sportului românesc.”, a scris, ulterior, ministrul Sportului Eduard Novak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: