Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Pelinel rămâne săracă dacă Borcea îi dă papucii: „Am făcut separare de bunuri”

VIDEO Pelinel rămâne săracă dacă Borcea îi dă papucii: „Am făcut separare de bunuri”

Valentina Pelinel va rămane săracă în cazul în care Cristi Borcea se va despărții vreodată de ea. Afaceristul a ales să recurgă la separarea de bunuri înainte să se însoare cu ea, iar dacă vor divorța ea va pleca așa cum ai intrat în căsnicia cu el, fără niciun beneficiu din averea lui.

Valentina Pelinel: „Nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu!”

Fostul model internațional este a treia soția lui Cristi Borcea. Aceasta a vrut să lămurească public faptul că ea nu beneficiază de averea lui în cazul unui divorț. Ea a fost de foarte multe ori acuzată că a intrat în căsnicia cu el strict pentru banii lui. Pelinel a mărturisit la podcastul finei Nasrin Ameri că va pleca din căsnicia cu soțul ei fix cum a intrat, deoarece au recurs la separarea de bunuri înainte de a se căsători.

Valentina Pelinel a explicat că nu s-a căsătorit cu Cristi Borcea pentru bunurile lui.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim!

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu vroiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a dezvăluit Valentina Pelinel, la podcastul „ A meritat cu Nasrin”.

Valentina Pelinel: Am sacrificat enorm ca să fim împreună

Valentin a recunoscut că a fost îndrăgostită de Cristi Borcea încă de când era căsătorită cu Cristian Boureanu.

„Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult.

Prima mea amintire râmâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac”, a mai declarat ea.

Valentina Pelinel: „Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată”

Valentina susține că nu a avut parte de scandaluri cu prima soție a afaceristului, Mihalea Borcea și că în familia lor este pace, copiii chiar se vizitează între ei . 

„Eu cu Mihaela nu am avut certuri nicioadă. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate.

E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca sa faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta”, a mai spus Valentina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: