Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO/ Polițiștii Sectorului 5 au dat astăzi o sancționare neasteptată pentru mai multe persoane care aruncau coji de semințe pe jos

VIDEO/ Polițiștii Sectorului 5 au dat astăzi o sancționare neasteptată pentru mai multe persoane care aruncau coji de semințe pe jos

Poliția Locală din Sectorul 5 al Capitalei a prins în fapt mai mulți cetățeni care după ce consumau semințe de floarea soarelui , aruncau cojile direct pe asfalt în parc și în zonele de joacă.

Polițiștii au recurs la un mod inedit de a-i pedepsi pe făptași fără să fie nevoie să le dea amendă. Totul a fost imortaliuzat și publicat pe rețelele sociale chiar de primarul Cristian Popescu Piedone.

PERSOANELE CARE ARUNCĂ COJI DE SEMINȚE PE JOS, PUSE SĂ MĂTURE PENTRU A NU PRIMI AMENDĂ. Am dispus ca persoanele care sunt prinse în timp ce aruncă coji de semințe pe jos să fie puse să măture, pentru a nu primi amendă. Poliția Locală Sector 5 le-au explicat persoanelor în cauză că dacă nu sunt de acord să strângă mizeria pe care au făcut-o, vor fi sancționate. Trebuie să învățăm să respectăm mediul și persoanele din jur! Operațiunea mătura și fărașul va continua și în perioada următoare, pentru că cetățenii trebuie să înțeleagă că străzile din Sectorul 5 nu țin loc de gropi de gunoi.„, a scris primarul Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Ce părere au avut internauții despre acțiunea polițiștilor la vederea imaginilor

Nu e de ras ,e foarte normal și civilizat sa cureți unde faci mizerie și nu sa amendeze prostul care e amarat și are salariul minim pe economie 👌respect primarului„,”Felicitări! Asta trebuie făcut în sectorul 5….poate asa ii vom civiliza si pe acei care nu păstrează curățenia si distrug tot ceea ce investește în acest sector. BRAVO! FELICITARI! Va iubesc!„,”Felicitari pentru ca luati masuri, totusi, cred ca amenzile ar fi de folos! Am vazut oameni care aruncau gunoi pe jos, desi ,in fata lor era un cos de gunoi! Urat!„, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la postarea primarului Cristian Popescu Piedone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini