Redactia.ro
Home » Știri » Video șocant! O educatoare s-a filmat din greșeală în timp ce pălmuia un elev. Părinții sunt în șoc

Video șocant! O educatoare s-a filmat din greșeală în timp ce pălmuia un elev. Părinții sunt în șoc

O educatoare s-a filmat din greșeală în timp ce pălmuia un elev

Imagini șocante surprinse la o grădiniță din Fetești, Ialomița. O educatoare s-a filmat din greșeală în timp ce plesnește un elev. Gestul cadrului didactic a fost urmărit de părinți, fiind aspru criticată de către aceștia, dar și de către alte cadre didactice.

Video șocant! O educatoare s-a filmat din greșeală în timp ce pălmuia un elev. Părinții sunt în șoc

O educatoare din Fetești, Ialomița a stârnit reacții revoltătoare din parte altor cadre didactice, dar și din partea părinților. Aceasta s-a filmat în timp ce susține o oră de curs, monitorizându-i atent pe elevii săi care preparau o salată de fructe. La un moment dat, aceasta îl plesnește pe unul dintre elevi, iar gestul necugetat al educatoarei a fost filmat din greșeală chiar de ea.

La scurt timp, imaginile au fost postate pe Facebook de un utilizator cu descrierea „Priviți cu atenție la această educatoare de la grădiniță din Fetești Ialomița„. Se pare că educatoarea s-a filmat pentru a le arăta părinților cât de bine se descurcă copiii lor la grădiniță.

Însă fără să se gândească, la minutul 1:10 aceasta face un gest absolut incredibil.Pe imagini se vede cum educatoare îl plesnește rapid pe un băiețel care nu era activ la oră. Imediat, copilul începe să plângă, fiind șocat de acest gest. Dându-și seama că s-a filmat, educatoarea a închis repede înregistrarea, dar evenimentul a fost inevitabil surprins.

Priviți cu atenție la această educatoare de la grădiniță din Fetești Ialomița

Publicată de Marian Tudorache pe Marţi, 13 octombrie 2020

Reacția părinților când au văzut gestul educatoarei

Imaginile cu educatoarea au devenit virale pe Internet, stârnind revoltă și dezamăgire în rândul părinților. Cei doi părinți ai copilului lovit au sesizat autoritățile. „Afară din invățământ! Mă mir că nu au văzut părinții ,cât de traumatizați sunt copiii! Pare o clasă dintr-un film de groază!!”, spune un alt părinte la postare. Mai mult, frustrarea părinților nu se oprește aici, părinții fiind revoltați de comportamentul educatoarei. “Te chinui din răsputeri să faci un copil și îi oferi absolut orice și vine una ca această individa și ți-l traumatizează… păi să nu i dai una în cap?”, a mai spus alt părinte vizibil revoltat de gestul cadrului didactic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: