Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Tatăl lui Meghan îl cataloghează pe prințul Harry drept „idiot”, „un fel de pămpălău”. Este de acord cu Trump că ducele este „biciuit” de fiica sa

VIDEO Tatăl lui Meghan îl cataloghează pe prințul Harry drept „idiot”, „un fel de pămpălău”. Este de acord cu Trump că ducele este „biciuit” de fiica sa

Thomas Markle l-a atacat pe prințul Harry ca fiind un „idiot” și a fost de acord că este „biciuit” de Meghan, în timp ce și-a anunțat intenția de a vizita Marea Britanie pentru sărbătorirea Jubileului de Platină al reginei.

Thomas Markle va călători în Marea Britanie pentru jubileul reginei din iunie

Într-un interviu acordat lui Dan Wootton la GB News, domnul Markle, tatăl lui Meghan, soția prințului Harry, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit că va zbura la Londra în iunie în încercarea de a se reuni cu fiica lui și de a-l întâlni pentru prima dată pe Harry și pe nepoții Archie și Lilibet.

Acesta nu a participat la nunta lui Harry și Meghan în 2018 deoarece se recupera după o operație la inimă și a avut o relație tensionată cu cuplul, a spus că speră, de asemenea, să repare relația lor.

Vorbind din casa sa din Rosarito, Mexic, dl Markle a spus:

„Abia aștept să zbor pentru Jubileu. Îmi voi arăta respectul față de regină și mă voi asigura că regina înțelege că întreaga mea familie o respectă pe regină și familia regală. Îi admirăm și vrem ca ei să știe că asta simțim pentru ei și asta simțim pentru Anglia.

Aș vrea să mă întâlnesc cu Prințul Charles și să-i mulțumesc pentru că mi-a condus fiica la altar, dar și să mă întâlnesc și să vorbesc cu el, deoarece cred că avem multe în comun acum. Amândoi am cam fost cam amândoi părăsiți de copiii noștri.

El a adăugat că i-a contactat pe toți membrii familiei regale înainte de vizită pentru a-i face conștienți de faptul că el și familia sa nu au niciun fel de sentiment de răutate față de familia regală și că nu au decât respect și admirație pentru ei.”

Domnul Markle, critici dure la adresa lui Harry și Meghan

Domnul Markle i-a criticat, de asemenea, pe Harry și Meghan pentru că nu i-au adus pe Archie și Lilibet cu ei atunci când au vizitat-o pe regină la începutul acestei luni, înainte de apariția lor la Jocurile Invictus de la Haga, în Olanda.

„Faptul că nu i-au adus pe copii a fost ca o altă palmă dată reginei”, a spus el.

„A fost foarte nepoliticos și a fost un lucru greșit de făcut. Nu are niciun sens… Nu știu dacă este vorba de Meghan sau de Harry, dar regina ar trebui să aibă tot dreptul să-și vadă strănepoții și eu ar trebui să am dreptul să-mi văd nepoții. Așa că, dacă vor apărea, sper să vină cu copiii.”

Întrebat dacă se aștepta ca aceștia să fie la Londra în timpul festivităților, domnul Markle a spus:

„Am sentimentul că dacă știu că vin, nu vor veni. Dar dacă vor veni, mi-ar plăcea să le întind mâna, să vorbesc cu ei și să încerc să-mi dau seama ce a fost greșit și cum putem repara.

Nu cred că se va întâmpla asta. Dar cu siguranță aș vrea să încerc”.

Domnul Markle vrea să-și arate respectul față de regină

Domnul Markle a spus că a vrut, de asemenea, să-și arate respectul față de regină și să se întâlnească cu prințul Charles pentru a-i mulțumi că a condus-o pe Meghan la altar la nunta ei cu Harry, explicând:

„Cred că avem multe în comun acum. Amândoi am fost destul de mult timp părăsiți de copiii noștri. Așa că da, mi-ar face plăcere să vorbesc cu el. Dacă este posibil, ar fi grozav.

Acesta a criticat, de asemenea, reticența lui Harry de a călători la Londra de la conacul său din California pentru jubileu, din motive de Securitate:

„Cred că este ridicol. El știe cât de multă securitate vei avea. El este în deplină siguranță în această situație. Așa că nu înțeleg lucrurile pe care le spune și am atât de puțin respect pentru acest om. Cred că este un idiot.

Atac brutal la adresa lui Harry : „Singura dată când voi fi de acord cu Donald Trump”

„Este ca un copil. O urmărește pe fiica mea ca un copil. El nu este un bărbat. Puteți să-mi spuneți că a fost în armată, dar nu pot să cred. Cred că este un fel de pămpălău și așa va fi mereu. Are un frate care este un bărbat adevărat și un tată care este un bărbat adevărat. Dar nu cred că se va maturiza vreodată”.

Ulterior, el a fost de acord și cu aprecierile fostului președinte american Donald Trump, potrivit cărora Harry a fost „biciuit’ de Megan.

Trump a îndemnat-o pe regină să le retragă prințului Harry și lui Meghan Markle toate titlurile regale, în timp ce l-a descris pe ducele de Sussex ca fiind:

„biciuit ca nicio persoană pe care cred că am văzut-o vreodată și dus de nas”

Domnul Markle a încheiat:

„Ei bine, aceasta este singura dată când voi fi de acord cu Donald Trump”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: