Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Tzancă Uraganu nu a ținut cont de dress-code? Singurul invitat de la nunta lui Florin Salam care nu a purtat cămașa albă 

VIDEO Tzancă Uraganu nu a ținut cont de dress-code? Singurul invitat de la nunta lui Florin Salam care nu a purtat cămașa albă 

În cursul zilei de ieri a avut loc cel mai intens eveniment din lumea mondenă! Interpretul Florin Salam a dus-o în fața altarului pe Roxana Dobre. A fost unul dintre evenimentele pe care în România le vedem mai rar! Au fost prezenți cei mai cu seamă artiști și nunta a fost de vis! 

Tzancă Uraganu nu a ținut cont de dress-code?

Printre artiștii invitați de către Florin Salam, s-a numărat și Tzancă Uraganu. Acesta pare că a fost singurul invitat care nu a respectat ținuta impusă de eveniment. Manelistul nu a purtat cămașă albă cum li s-a sugerat. 

Florin Salam și partenera lui de viață au spus marele „DA!” în fața lui Dumnezeu, fără nicio ezitare. Cei doi au fost îmbrăcați impecabil, iar invitații lor s-au conformat cerințelor în ceea ce privește dress-codul. 

Tzancă Uraganu  a fost însoțit la eveniment de către Alina Marymar, dar artistul pare că a uitat de dress-code. Cei doi și-au făcut prezența la malul mării, unde s-a ținut marele eveniment, într-un Ferrari roșu cum rar vedem pe șoselele din România. Imediat ce bolidul pe patru roți a fost parcat, s-au îndreptat spre plajă, însă, cântărețul pare să fi uitat de ținuta pe care cei doi îndrăgostiți au impus-o la eveniment. 

Tzancă Uraganu a fost fotografiat îmbrăcat într-o cămașă cu dungi la ceremonie, și nu într-una albă, așa cum erau îmbrăcați ceilalți invitați de la nuntă.

Nuntă fastuoasă la malul mării

Ceremonia a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru de vis, unde florin Salam și Roxana
Dobre au spus „DA!”. 

Cununia religioasă a avut loc la biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Mamaia, iar marea petrecere s-a ținut chiar la clubul Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoralul românesc. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: