Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO viral cu o polițistă de la circulație care i-a pus în dificultate pe șoferi, într-o intersecție din Brăila: „Parcă dirijează muște”

VIDEO viral cu o polițistă de la circulație care i-a pus în dificultate pe șoferi, într-o intersecție din Brăila: „Parcă dirijează muște”

politista

O filmare făcută vineri într-o intersecție din Brăila, care are în prim-plan o polițistă ce dirijează traficul, a devenit virală pe internet.

Filmarea a fost publicată pe pagina de Facebook a publicației locale „De Brăila” și a strâns în două zile aproape 700.000 de vizualizări și câteva mii de comentarii.

Polițista a creat haos în intersecție

Pe înregistrare se vede cum polițista pare de mai multe ori încurcată, se retrage spre trotuar și lasă dirijarea mașinilor în sarcina colegilor.

„Parcă dirijează muștele, mai rău încurca circulația”, „Zici că dirija oi, să fim serioși!”, „Dacă după 2 ani de Poliție, așa arată un ofițer, e clar!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Au fost și internauți care i-au luat partea polițistei. „E un copil la început de drum. S-a străduit măcar!”, „Orice am greșește, nu fiți răi!”, „A dirijat pe înțelesul bizonilor din trafic! Totuși, nu a avut loc niciun accident! Bravo ei pentru curaj, deși e nouă în Poliție!”, au scris alte persoane.

IPJ Brăila a reacționat

După ce filmulețul a devenit viral, IPJ Brăila a reacționat prin intermediul Biroului de Presă. Polițista surprinsă în imagini este subinspector la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

„Polițista în cauză este încadrată la Poliția Municipiului Brăila – Biroului Rutier din anul 2021 și nu a săvârșit abateri disciplinare până în prezent. În legatură cu imaginile prezentate, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern”, a transmis IPJ Brăila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: