Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO VIRAL Un vasluian a salutat politicos vânzătoarea, a furat două beri din magazin și apoi a rupt-o la fugă

VIDEO VIRAL Un vasluian a salutat politicos vânzătoarea, a furat două beri din magazin și apoi a rupt-o la fugă

Un vasluian a salutat politicos vânzătoarea, a furat două beri din magazin și apoi a rupt-o la fugă

Un bărbat din județul Vaslui a fost filmat când a furat câteva beri dintr-un magazin, nu înainte de a saluta, politicos, vânzătoarea. Clipul cu el a devenit rapid viral, iar românii care l-au văzut au făcut glume, evident, pe seama lui.

Un vasluian a salutat politicos vânzătoarea, a furat două beri din magazin și apoi a rupt-o la fugă

Unii oameni fură fără să țină cont de nimic și de nimeni, alții fură cu bun simț.

Un bărbat din comuna Crasna, județul Vaslui, a intrat într-un magazin și, așa cum trebuie să se întâmple în mod normal, a salutat cu politețe vânzătoarea care se afla acolo. Și ea i-a răspuns cu aceeași politețe la salut.

Ce a urmat, însă, a lăsat-o mască pe aceasta. După ce a ezistat câteva clipe, individul s-a dus și a sustras două beri din frigiderul unde se țin băuturile, apoi a rupt-o la fugă sub privirile vânzătoarei. S-a gândit, probabil, că vânzătoarei i-ar fi mai greu să ajungă la el, mai ales că aceasta era după tejghea când acesta a comis furtul.

Înregistrarea video cu vasluianul a devenit virală și a strâns numeroase comentarii. Românii s-au lăsat inspirați de clip și au scris câteva replici amuzante.

„Bere fără Bună ziua ===> 6 lei. Bere cu Bună ziua ===>gratis”, „Bună ziua! Un dosar penal de 12 lei, vă rog!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de români după ce au urmărit imaginile cu vasluianul politicos, pus pe fapte rele. Cel mai probabil, bărbatul a fost identificat deja de polițiști cu ajutorul imaginilor de pe camera de supraveghere, aflată în interiorul magazinului, și va răspunde pentru ce a făcut.

Un vasluian a salutat politicos vânzătoarea, a furat două beri din magazin și apoi a rupt-o la fugă
Foto: Facebook/Radar Vaslui
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: