Redactia.ro
Home » Știri » Vietnamezii care au plătit 30.000$ ca să moară într-un camion din Anglia

Vietnamezii care au plătit 30.000$ ca să moară într-un camion din Anglia

Vietnamezii care au plătit 30.000$ ca să moară într-un camion din Anglia

30.000$ ca să moară într-un camion din Anglia. Vietnamezii își părăsesc câmpurile de orez și pleacă spre Europa, ca să câștige bani mai mulți. Pentru că este gre4u să obțină vize, majoritatea dintre ei apelează la rețelele de trafic de migranți.

Vietnamezii care au plătit 30.000$ ca să moară într-un camion din Anglia

Potrivit Digi24, lumea din satul Do Thanh, pare să cunoască multe persoane care au făcut această călătorie. Digi24 relatează poveștile triste ale acestor oameni care își pun viața în pericol pentru a câștiga bani.

Un locuitor din Do Thanh, povestește că toată casa, cu trei etaje, este făcută cu ajutorul copiilor săi care lucrează în Europa. Phan povestește că tinerii din sat au plecat în Europa pentru a strânge bani, în speranța unei vieți mai bune.

Un număr mare de familii din comunități predominant catolice, ca și Do Thanh, sunt șocați după descoperirea celor 39 de cadavre într-un camion, în Marea Britanie.

39 de cadavre găsite într-un TIR din Marea Britanie

Anchetatorii britanici au găsit într-un camion 39 de persoane decedate, opt femei și 31 de bărbați. Potrivit anchetatorilor, fiecare persoană avea câte o pungă cu obiecte personale, precum și telefoane mobile care erau descărcate.

Poliția din Marea Britanie susține că persoanele decedate ar putea fi cetățeni chinez, dar au apărut informații că cel puțin o persoană este de origine vietnameză.

PAtru persoane au fost arestate în acest caz, iar trei fiind elibertate pe cauțiune. Șoferul camionului, în vârstă de 25 de ani, este acuzat de săvărșirea a 39 de infracțiuni de omor. Familia lui Le Van Ha, este sigură că acesta a murit în camionul din Essex.

Pe 21 octombrie, a sunat pentru ultima dată și a spus că se pregătește să urce într-un camion „, spune tatal lui Le.

Tatăl lui Le susține că acum va avea mult de suferit pentru că a rămas și fără fiu și fără casă. De asemenea, trebuie să-și crească și nepoții.

Marea Britanie este cunoscută pentru destinația turiștilor pentru muncitorii ilegali vietnamezi. În noiembrie 2018, guvernele britanice și vietnameze au semnat un memorandum privind traficului de persoane, pentru a face schimb de informații și a lucra împreună pentru a sprijini victimele.

Citeste si:Guvernul Orban începe testul în Parlament: prima zi de audieri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini