Redactia.ro
Home » Știri » Polițistul care a desfigurat o femeie în bătaie are probleme psihologice cu risc major

Polițistul care a desfigurat o femeie în bătaie are probleme psihologice cu risc major

Polițistul care a desfigurat o femeie în bătaie are probleme psihologice cu risc major

Polițistul care a desfigurat o femeie în bătaie din Potcoava are antecendente penale destul de grve. Ultima testare psihologică arată că bărbatul are probleme psihologice grave.

Polițistul care a desfigurat o femeie în bătaie are probleme psihologice cu risc major

Petrică Nicușor Rotaru este agent de poliție în localitate Potcoava. Agentul de poliție este acuzat că a bătut crunt o femeie pe care a chemat-o la curățenie. Femeia a ajuns la spitalul din Slatina complet desfigurată. Polițistul a lovit-o cu bestialitate cu pumnii și cu picioarele și a amenința-o că o omoară.

Potrivit Digi24, polițistul este acum cercetat penal pentru lovire și alte violențe. De asemenea, acesta este cunoscut având un comportament agresiv, fiind sancționat în trecut, de nenumărate ori.

În anul 2013 părinții bărbatului au sunat la 112 pentru a anunța că fiul lor i-a amenințat cu arma că îi omoară. Atunci superiorii au decis să nu îl mai folosească.

Agentul de poliție cercetat pentru că a venit beat la muncă

Anul acesta, agentul a fost cercetat după ce a venit băut la locul de muncă. În 2013 și 2014 a fost absentst nemotivat de la serviciu. Ultima examinare psihologică arată că bărbatul are probleme grave de co,portament cu risc major.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției., urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, mai declară reprezentanții IPJ Olt.

Citeste si:Moldovenii au învins campioana! Poli Iași – CFR Cluj 2-1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini