Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul-Chindia 3-0! Echipa lui Hagi trece pe primul loc

Viitorul-Chindia 3-0! Echipa lui Hagi trece pe primul loc

Viitorul-Chindia 3-0

Viitorul-Chindia 3-0. Echipa lui Gheorghe Hagi a câștigat fără probleme meciul cu Chindia Târgoviște și urcă pe primul loc în clasament. Cel puțin până la meciul de sâmbătă, dintre CFR și Clinceni.

Viitorul a deschis scorul rapid. În minutul 7, George Ganea a înscris cu un șut de la 6 metri. Câteva minute mai târziu, Yameogo putea să înscrie, dar Cărbuz a fost pe fază. În minutul 26, Boboc marchează pentru 2-0. În repriza secundă, echipa lui Hagi a dominat, dar ocaziile nu au mai fost foarte multe. În prelungiri, Munteanu a închis tabela de marcaj, cu un șut de la marginea careului de 16 metri. A fost primul gol marcat în Liga 1 de tânărul Louis Munteanu.

“E primul meu gol în Liga 1. Mă bucur foarte mult că am putut să înscriu. A fost un meci greu pentru noi. Sper să joc cât mai bine și să ajung titular”, a spus Louis Munteanu la Digi Sport.

“E bine ca am luat punctele cu o echipa periculoasă. Ei joacă foarte bine. Sunt fericit și a fost o victorie frumoasă. Louis Munteanu a meritat să joace. La juniori nu mai avea ce să facă. A trebuit să-l aduc la echipa mare. El are execuții foarte bune cu ambele picioare. Are nevoie de timp dar este pe drumul cel bun. El e mai iute decât tatăl său”, a spus Gheorghe Hagi.

Viorel Moldovan, antrenorul celor de la Chindia a fost foarte dezamăgit după meci.

“Trebuie să învățăm să nu mai facem cadouri în momente cheie, trebuie să fim mai dinamici. Noi am încercat dar nu s-a putut mai mult”, a declarat Viorel Moldovan, la Digi Sport.

Spectator de lux în tribune

În tribune a fost și un spectator de lux. Rivaldo a venit să vadă meciul, chiar dacă fiul său Rivaldinho nu a putut juca din cauza unei accidentări. În urmă cu câteva zile, fiul fostului internațional a fost lăudat de jurnaliștii de la AS, care i-au dedicat tânărului o pagină întreagă.

“Noua stea a fotbalului românesc este un brazilian, iar numele său este ilustru: Rivaldinho”, au titrat spaniolii.

Citește și: Florinel Coman ar putea ajunge la Manchester City! Becali cere o mică avere

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini