Redactia.ro
Home » Știri » Viitorul regelui Charles al III-lea nu sună bine deloc. Predicțiile mentalistului care a prezis pandemia sunt îngrijorătoare

Viitorul regelui Charles al III-lea nu sună bine deloc. Predicțiile mentalistului care a prezis pandemia sunt îngrijorătoare

charles

Un mentalist britanic prezice evenimente sumbre pentru 2023! La doar 37 de ani, Nicolas Aujula a reușit să facă câteva preziceri exacte, printre care se numără pandemia cauzată de COVID-19 și incendiul de la catedrala Notre-Damme. El are o serie de previziuni cu adevărat sumbre care țin de viitorul Marii Britanii. Iată despre ce este vorba!

Viitorul Marii Britanii nu sună deloc bine. Previziunile lui Nicolas Aujula

Nicolas Aujula, în vârstă de 37 de ani, a venit cu unele preziceri sumbre pentru acest an! Chiar și cei mai sceptici dintre noi ar putea fi uimiți de faptul că el a prezis pandemia cauzată de COVID-19, înfrângerea lui Trump în alegeri și chiar și incendiul de la catedrala Notre-Dame!

Conform playtech.ro, englezul a devenit acum popular în mediul online datorită prezicerilor sale, iar perspectiva sa asupra acestui an nu este deloc una optimistă! De exemplu, el afirmă că criza economică va persista și în anii următori, iar cel mai grav moment al colapsului financiar va avea loc spre finalul deceniului. Aceasta este doar o mică parte a informațiilor oferite!

Nicolas Aujula face și o altă previziune, sugerând că regele Charles va întâmpina probleme grave de sănătate și va necesita supraveghere medicală. De asemenea, el susține că problemele în cadrul monarhiei britanice vor continua. Popularitatea familiei regale va scădea semnificativ din cauza problemelor economice, iar Partidul Conservator se va confrunta în curând cu o criză puternică, conform spuselor sale.

Nicolas Aujula i-a înspăimântat pe britanici cu previziunile sale sumbre

Nicolas Aujula este un mentalist britanic și un practician al terapiei regresive. S-a făcut cunoscut prin abilitățile sale în domeniul prezicerilor și prin capacitatea sa de a oferi informații despre evenimente viitoare.

El a obținut recunoaștere pentru câteva preziceri care s-au adeverit, cum ar fi pandemia de COVID-19 și incendiul de la catedrala Notre-Dame. Nicolas Aujula a apărut în mai multe emisiuni de televiziune și a atras atenția publicului prin viziunile sale sumbre asupra viitorului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: