Redactia.ro
Home » Știri » Vine primăvara cu temperaturi de 20 de grade Celsius! Cum va fi vremea la începutul lunii Martie

Vine primăvara cu temperaturi de 20 de grade Celsius! Cum va fi vremea la începutul lunii Martie

Vremea de Paște

Prognoza meteo pentru 27 februarie 2024 indică venirea primăverii în România, aducând temperaturi neobișnuit de calde pentru această perioadă a anului. Cu temperaturi maxime ce se încadrează între 8 și 20 de grade Celsius și minime cuprinse între -3 și 8 grade, se anunță o zi variabilă, însă cu vreme mai caldă decât de obicei. Analizând acest context și perspectivele pentru începutul lunii martie, este evident că se prefigurează o perioadă atipică din punct de vedere meteorologic.

Prognoza Meteo pentru 27 februarie 2024

În data de 27 februarie 2024, cerul va fi variabil, însă se vor înregistra nori joși și ceață în special dimineața și noaptea, cu o probabilitate mai ridicată în anumite zone, cum ar fi Dobrogea. Vântul va avea o intensitate slabă și moderată, cu unele intensificări locale în regiunile montane. Temperaturile vor fi mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, atingând chiar și 20 de grade Celsius în zonele deluroase din vestul țării.

Vremea la începutul lunii Martie

Pe măsură ce ne apropiem de începutul lunii martie, vremea se va menține la fel de caldă și variabilă. Cerul va fi predominant variabil, însă norii joși și ceața vor mai persista dimineața și noaptea în unele regiuni, în special în sud și în est. Temperaturile maxime vor oscila între 11 și 20 de grade Celsius, cu valori ceva mai scăzute pe litoral, iar minimele vor fi în general între 0 și 9 grade. Se vor înregistra nebulozitate joasă și ceață în zonele joase din estul țării și în Lunca Dunării, iar vântul va sufla slab și moderat.

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: