Redactia.ro
Home » Știri » Viorel Lis, chemat în instanță din cauza unei moșteniri

Viorel Lis, chemat în instanță din cauza unei moșteniri

GALERIE FOTO (2)

De curând, fostul edil al Bucureștiului a fost diagnosticat cu depresie, afecțiune care l-a țintuit în pat. Peste câteva zile, însă, Viorel Lis va trebui să se deplaseze în județul Argeș pentru a răspunde în instanță pentru niște terenuri.

Viorel Lis, chemat în instanță din cauza unei moșteniri

Deși de mai mulți ani își duce bătrânețea într-un apartament din București, Viorel Lis deține o casă bătrânească în Argeș și un teren de câteva hectare. Pentru acestea din urmă este chemat în instanță, în Argeș, pentru a arăta actele de proprietate.

Viorel Lis chemat în instanță din cauza unei moșteniri

Viorel Lis, chemat în instanță din cauza unei moșteniri. Potrivit Spynews.ro, trei frați au solicitat Judecătoriei din Curtea de Argeș să stabilească limitele unor terenuri moștenite de fostul edil. Acesta este somat să aducă actele de proprietate și să dovedească suprafața totală a terenului.

Viorel Lis vorbea acum 15 ani despre toate proprietățile sale

În urmă cu 15 ani, Viorel Lis a povestit că a moștenit de la părinți niște proprietăți la Curtea de Argeș, că are o casă în Tunari, dar că el locuiește în apartamentul cumpărat cu Oana din Dristor (București). “În timpul mandatului n-am avut nici o firmă. Un lucru mai de preţ era casa părintească de la Curtea de Argeş, pe care am extins-o cu o cameră. În plus mai aveam patru hectare de pământ, moştenite de la părinţi. În urma divorţului am cumpărat o casă pe Tunari. Am renovat-o şi apoi am închiriat-o, ca să mai scot un ban. Acum stau într-un apartament cu două camere, în zona Dristor. L-am cumpărat împreună cu Oana”, spunea el.

Citește și Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: