Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Lis vrea să se vaccineze anti-covid! Fostul primar al Capitalei își așteaptă rândul

Viorel Lis vrea să se vaccineze anti-covid! Fostul primar al Capitalei își așteaptă rândul

Viorel Lis vrea să facă parte din rândul persoanelor care se vaccinează anti-coronavirus. Fostul primar al Capitalei, în vârstă de 76 de ani, așteaptă ca să vină rândul și restului populației pentru administrarea vaccinului anti-Covid.

Viorel Lis vrea să se vaccineze anti-covid

Viorel Lis nu se teme de vaccinul anti-coronavirus. Fostul primar general vrea să facă parte dintre românii care se vor vaccina anti-covid, atunci când vor sosi dozele și pentru restul populației, informează Spynews.

”El vrea să se vaccineze. Își așteaptă rândul”, a spus Oana Lis despre soțul ei la Antena Stars.

Oana Lis nu știe dacă se va vaccina anti-Covid19

Dacă Viorel Lis nu are reținere în ceea ce privește vaccinarea anti-Covid, Oana Lis, dimpotrivă este mai reținută, momentan, de la a face acest pas. Nu știe dacă se va vaccina.

”Nu știu dacă mă voi vaccina. Voi vedea, pentru că am niște alergii. Trebuie să mă mai interesez. Dar na, am stat foarte retrași anul acesta și revelionul a fost la fel. Nu pot să zic. Mai bine acasă decât la spital”, a mai adăugat Oana Lis.

Campania de vaccinare a început în România pe data de 27 decembrie 2020. Primele persoane cărora li se administrează vaccinul sunt cadrele medicale din linia întâi. Marți dimineață a fost vaccinat și medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-covid, din România.

Imediat după vaccinare Valeriu Gheorghiță a mai stat 15 minute într-un salon pentru a vedea dacă are reacții adverse, iar apoi a oferit primele declarații.

”Știința a triumfat, știința este alături de noi. Sunt onorat și mândru că împreună cu colegii mei ne ocupăm de organizarea campaniei de vaccinare. În imediata perioadă ne dorim ca vaccinurile să fie distribuite celor care au cea mai mare nevoie de acest vaccin. Ne dorim ca toate vaccinurile să fie distribuite celor care au cea mai mare nevoie. Vaccinarea este măsura corectă, sigură și eficientă prin care noi putem doar împreună să revenim la normalitate. E timpul să reducem consecințele negative ale pandemiei, să limităm pierderile de vieți omenești, să limităm tragediile familiale. Sunt sentimente de oboseală, de ezitare, de neîncredere. E firesc, suntem oameni cu toții, dar numai împreună putem să risipim virusul neîncrederii. E foarte important să fim încrezători, să avem încredere în sistemul medical, în progresul științific”, a declarat Valeriu Gheorghiță după ce s-a vaccinat

Între timp, sunt și medici care critică campania de vaccinare anti-coronavirus. Monica Pop, doctor oftalmolog, o cataloghează drept o campanie de amenințare, mai ales că pe dozele de vaccin lipsește prospectul care să indice oamenilor conținutul acestuia.

”Unde ați văzut dumneavoastră campanie de vaccinare? E o campanie de amenințare mai mult, decât de vaccinare, pentru că s-a spus permanent «vaccinați-vă!», imperativ și, mai mult decât atât, s-au impus metode punitive drastice pentru cei care nu se vor vaccina. Dar eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc. Se spune că s-a publicat. Eu nu am văzut nimic publicat despre prospectul respectiv și eu cred că fiecare om care dorește să se vaccineze și indiferent de ce poziție are față de vaccinare, trebuie să aibă prospectul în mână pe care să îl citească, după care să ia o hotărâre.

Așa cum consideră de cuviință. Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare! De ce nu se spune altfel: ‘Pot fi, rar, şi efecte secundare mai grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari!’. Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor!“, a declarat Monica Pop pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: