Redactia.ro
Home » Știri » Viorel „s-a lepădat” de Vulpița. Cum a fost surprins bărbatul la un an de la despărțire

Viorel „s-a lepădat” de Vulpița. Cum a fost surprins bărbatul la un an de la despărțire

După o poveste de dragoste intens mediatizată și urmărită de mii de români, Viorel Stegaru și Veronica, cunoscută sub numele de Vulpița, și-au spus, anul trecut, adio. În timp ce Vulpița a revenit la vechile ei obiceiuri, Viorel a decis să își schimbe viața și să se bucure de puțină relaxare și liniște. Recent, Viorel a fost surprins într-o vacanță superbă, undeva pe o plajă însorită, loc în care și-a găsit momentul de răgaz și evadare din tumultul vieții cotidiene.

Deși nu a dezvăluit exact locul în care se află, Viorel Stegaru a împărtășit imagini din vacanța sa, arătându-ne cum se relaxează. Brațele sale bronzate, dar neuniform, trădează faptul că a muncit mult sub soarele arzător al acestei veri. Acum, însă, Viorel pare să se bucure de bălăceală și de relaxare, lăsând în urmă tumultul ultimelor luni.

Viorel a dat-o uitării pe Vulpița

 Relația lui Viorel cu Vulpița, atât de urmărită și discutată în mass-media, s-a sfârșit anul trecut, când nimeni nu se aștepta. Viorel Stegaru a anunțat despărțirea de Veronica, mama copiilor săi, după ce între ei au apărut neînțelegeri semnificative.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că Veronica a reluat obiceiurile care au făcut-o celebră, trimițând imagini indecente unor bărbați. Viorel a descoperit aceste conversații și, sătul de nenumăratele episoade similare, a decis să pună capăt relației. A ales să se ocupe de cei doi copii de unul singur, revenind în casa părinților săi, unde copiii au rămas în grija sa.

Cei care au urmărit povestea își amintesc probabil acuzațiile pe care soacra Vulpiței i le aducea acesteia. Veronica nu s-ar fi îngrijit de copii, lucru care a stârnit și mai mult furia soacrei sale, deja supărată de notorietatea negativă pe care familia lor a câștigat-o în sat. Aceste tensiuni au contribuit la decizia lui Viorel de a pune capăt relației și de a-și concentra energia pe bunăstarea copiilor săi.

Viorel Stegaru. Sursă foto: Social Media
Viorel Stegaru. Sursă foto: Social Media

Viorel Stegaru pare hotărât să își refacă viața și să se concentreze pe copiii săi

Vacanța pe plajă și la piscină este un prim pas în această direcție, oferindu-i ocazia de a se relaxa și de a se reîncărca pentru noile provocări care îl așteaptă. Cu sprijinul familiei sale, Viorel își construiește un nou drum, departe de scandalurile și tensiunile trecutului.

Cu toate că despărțirea a fost dificilă, Viorel Stegaru pare să fi dat-o uitării pe Vulpița, alegând să se focuseze pe el însuși și pe copiii săi. Vacanța într-un loc superb cu plajă și piscină îi oferă momentul de respiro atât de necesar. Rămâne de văzut cum va evolua viața lui Viorel, dar un lucru este clar: este hotărât să își construiască un viitor mai liniștit și mai fericit pentru el și pentru copiii săi.

Vacanța de pe plaja însorită a fost pentru Viorel o evadare necesară din cotidianul agitat și tumultuos. Această pauză i-a permis să se deconecteze de la problemele zilnice și să se concentreze pe aspectele pozitive ale vieții. Peisajele superbe și timpul petrecut la piscină au contribuit la starea sa de bine, oferindu-i energia necesară pentru a continua să lupte pentru un viitor mai bun.

Un nou drum pentru Viorel Stegaru

În ciuda greutăților întâmpinate, Viorel Stegaru pare determinat să își asigure un viitor mai bun pentru el și pentru copiii săi. Sprijinul familiei sale și hotărârea de a lăsa în urmă trecutul tumultuos sunt elemente cheie în această tranziție. Vacanța petrecută într-un loc de vis este doar începutul unei noi etape în viața lui Viorel, una în care prioritatea este bunăstarea și fericirea copiilor săi.

Viorel Stegaru a demonstrat că, în ciuda dificultăților și provocărilor, este posibil să te reinventezi și să îți găsești liniștea interioară. După despărțirea de Vulpița, Viorel a ales să se concentreze pe el însuși și pe copii, căutând momente de relaxare și bucurie. Vacanța pe plajă este doar un pas în această direcție, dar unul semnificativ, care îi oferă ocazia de a reflecta și de a-și planifica viitorul cu optimism și speranță.

Viorel Stegaru este hotărât să își construiască un viitor mai bun, departe de scandalurile și tensiunile trecutului, și să le ofere copiilor săi un mediu stabil și fericit. Cu sprijinul familiei și cu determinare, el poate transforma această perioadă de tranziție într-un nou început promițător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: