Redactia.ro

Viorica Dăncilă a încurcat CEx-ul cu sexul, iar bancurile ce au apărut sunt foarte amuzante

Viorica Dăncilă a gafat în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, spunând în loc de CEx – ceea ce înseamnă prescurtarea numelui forului PSD – cuvântul sex, au precizat surse politice prezente la şedinţa social-democraţilor.

Ulterior premierul s-a corect, spunând „nu sex, CEx”. Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe gafe de exprimare în timpul mandatului, spunând recent, după ce a fost lăudată că şi-a corectat discursul, că avea o direcţie clară trasată de partid pe care nu o considera confortabilă.

Încercând să își convingă colegii să renunțe la dispute, președintele partidului a spus ”sex” în loc de ”CEx”, făcându-i pe toți cei de față să râdă în hohote.

Citiţi şi:

Mircea Badea, dezlănţuit la adresa lui Klaus Iohannis şi Victor Ponta

Eu credeam că în acest sex...”, a spus Viorica Dăncilă, fără să își dea seama, corectându-se apoi, când toți cei de față au început să râdă. ”CEx, nu sex”, a rectificat premierul râzând și ea de eroare.

Viorica Dăncilă a fost o sursă de inspiraţie pentru bancuri foarte tari:

Cele mai vizionate filme și seriale în ultimele ore sunt:

CEx and the City
CEx Drugs and Rock and Roll
CEx, Lies and Videotapes

Nu uita sa faci CEx protejat
Piesele pe repeat: Let’s Talk About CEx, CEx la lumina lumânării
În baruri se comandă doar cocktail CEx on the beach

Gafa a făcut rapid ocolul presei, iar pe Facebook a fost o adevărată explozie de glume. Vă prezentăm câteva dintre cele mai reuşite: „După această declaraţie/gafă, doamna Dăncilă pare mult mai CEXY!“ (Şerban Mihai Ionescu) „Veorica l-a ucis pe Bulă! E clar mult mai tare!“ (Marius Deac) „Un rezumat al discuţiilor va fi prezentat la TVR în cadrul emisiunii «Totul despre CEx»“ (TNR).