Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă a recunoscut! Câte operații estetice are

Viorica Dăncilă a recunoscut! Câte operații estetice are

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă participă zilele acestea la activități de campanie. Premierul demis și totodată candidatul la prezidențiale din partea PSD este plecat în regiunea Moldovei pentru întâlniri cu activul de partid.

La una dintre întâlnirile cu simpatizanții din Botoșani, Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă și-a făcut operații estetice. „Nu am nicio operație estetică”, a răspuns ea. Dăncilă a infirmat și zvonul precum că ar avea vreun implant.

„După lansarea candidaturii dumneavoastră, multă lume spune că v-ați făcut implant. Aveți vreo operație estetică?”, a fost întrebată Viorica Dăncilă. „Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, a răspuns ea, conform siteului iasi1.ro.

Iată întreaga conversație!

Cameraman: „După lansarea candidaturii dumneavoastră, multă lume spune că v-ați făcut implant. V-ați făcut vreun implant? Vreo operație estetică?”

Viorica Dăncilă: „Doamne ferește! Nimic, absolut nimic. Vă garantez că nimic.”

Cameraman: „Deci, totul e natural la dvs…”

Viorica Dăncilă: „Mă aștept la tot felul de acuzații”

Care e, de fapt, adevărul?

La începutul lunii august, surse politice declarau pentru stirileprotv.ro că premierul demis și-ar fi făcut o operație estetică, cu puțin timp înainte de a intra în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Mai exact, se spunea că Dăncilă ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeților, pentru atenuarea aspectului ridurilor, dar și o corectare a buzelor. Pe atunci, ca argument stătea lipsa oficialului de la întâlnirea ce avusese loc cu o zi înainte de ieșirea sa în public, din cadrul coaliției guvernamentale, fapt care i-a nemulțumit pe cei de la ALDE.

Potrivit sursei citate, Dăncilă nu s-ar fi simți bine după operația estetică suferită, astfel că a preferat să nu fie prezentă la discuția cu Călin Popescu Tăriceanu, partenerul de guvernare. Pe de altă parte, exista o scuză care să îi motiveze lipsa de la dialogul cu Tăriceanu. Viorica Dăncilă a declarat că era în pregătiri pentru campanie și că a fost prezentă la o sesiune foto.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini