Redactia.ro
Home » Stil de viață » Viorica Dăncilă ceas Cartier. Extravaganță de zeci de mii de euro în plină campanie

Viorica Dăncilă ceas Cartier. Extravaganță de zeci de mii de euro în plină campanie

GALERIE FOTO (2) Viorica Dăncilă ceas Cartier

Viorica Dăncilă ceas Cartier.

Contra-candidatului lui Klaus Iohannis face orice pentru a fi în topul preferințelor alegătorilor săi. În această perioadă, Viorica Dăncilă e în plină campanie prezidențială, motiv pentru care încearcă să fie prezentă peste tot. Într-una dintre aceste apariții, Viorica Dăncilă a afișat o bijuterie extrem de scumpă, care a atras criticilor tuturor.

Viorica Dăncilă ceas Cartier

Se prea bine știe că are o afinitate pentru accesorii, așa că nu ne miră că a făcut o așa extravaganță. Atunci când nu epatează cu broșele sale, Viorica Dăncilă apelează la câte un accesoriu-bijuterie precum a fost ceasul Cartier afișat zilele trecute. Ceasul în speță a costat nu mai puțin de 20.000 de euro, echivalentul la 83.678 de lei. Asta pentru că ceasul Cartier Ballon Bleu este din aur masiv.

 

Viorica nu a declarat acest ceas

Culmea e că această bijuterie nu a fost declarată de către fostul premier. „”Viorica Dăncilă nu a trecut în declarația de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Vasilica Dăncilă a încălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei.”, a scris liderul deputaților PNL, Florin Roman, în social media.

Loading...