Redactia.ro

Viorica Dăncilă ceas Cartier. Extravaganță de zeci de mii de euro în plină campanie

GALERIE FOTO (2) Viorica Dăncilă ceas Cartier

Viorica Dăncilă ceas Cartier.

Contra-candidatului lui Klaus Iohannis face orice pentru a fi în topul preferințelor alegătorilor săi. În această perioadă, Viorica Dăncilă e în plină campanie prezidențială, motiv pentru care încearcă să fie prezentă peste tot. Într-una dintre aceste apariții, Viorica Dăncilă a afișat o bijuterie extrem de scumpă, care a atras criticilor tuturor.

Viorica Dăncilă ceas Cartier

Se prea bine știe că are o afinitate pentru accesorii, așa că nu ne miră că a făcut o așa extravaganță. Atunci când nu epatează cu broșele sale, Viorica Dăncilă apelează la câte un accesoriu-bijuterie precum a fost ceasul Cartier afișat zilele trecute. Ceasul în speță a costat nu mai puțin de 20.000 de euro, echivalentul la 83.678 de lei. Asta pentru că ceasul Cartier Ballon Bleu este din aur masiv.

 

Viorica nu a declarat acest ceas

Culmea e că această bijuterie nu a fost declarată de către fostul premier. „”Viorica Dăncilă nu a trecut în declarația de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Vasilica Dăncilă a încălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei.”, a scris liderul deputaților PNL, Florin Roman, în social media.

Loading...