Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, ironică înainte ca Ludovic Orban să formeze noul Guvern

Viorica Dăncilă, ironică înainte ca Ludovic Orban să formeze noul Guvern

Viorica Dancila Orban

Ludovic Orban a negociat susținerea a 234 de parlamentari pentru Guvernul său. Este o majoritate fragilă, având în vedere că, pentru a ajunge la Palatul Victoria, e nevoie de 233 de voturi.

Liberalii se reunesc în ședință, astăzi, la ora 10:00. Se fac ultimele calcule înaintea votului din Parlament, care Ludovic Orban ar vrea să fie miercuri. Liberalii negociază inclusiv cu cei de la PRO România dar și cu PSD care au anunțat deja că nu vor vota.

Premierul demis Viorica Dăncilă îi urează succes lui Ludovic Orban în încercarea de a forma o majoritate care să voteze Executivul PNL. Premierul demis speră că nu vor mai fi trădători în PSD și că toți social-democrații se vor abține de la vot.

Dăncilă: „E un program de guvernare bazat pe reduceri”

Eu îi urez succes. Dacă reușește să adune cele șase formațiuni politice care au dărâmat guvernul României nu va avea probleme în a avea votul pentru noul guvern. Toți cei care vor vota acest guvern trebuie să își asume programul de guvernare al PNL, un program de guvernare bazat pe reduceri, reduceri de pensii, de salarii, reduceri pentru comunitățile locale. Noi nu participăm la vot și nu putem susține guvernul„, a afirmat Viorica Dăncilă.

Cei de la PMP au anunțat că susţin Guvernul, dar au o listă întreagă de condiţii. Pentru că noul Executiv să fie învestit este nevoie de cel puţin 233 de voturi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: