Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, lucruri neștiute despre viața de familie. Care este regretul fostului prim-ministru

Viorica Dăncilă, lucruri neștiute despre viața de familie. Care este regretul fostului prim-ministru

GALERIE FOTO (2) Viorica Dăncilă, lucruri neștiute din viața de familie.

Viorica Dăncilă, lucruri neștiute din viața de familie. Viorica Dăncilă a acceptat să vorbească despre viața sa de familie în emisiunea lui Teo Show. Politiciana și-a deschis porțile casei sale, și și-a povestit trecutul fără a avea rețineri. Care este regretul fostului prim-ministru?

Viorica Dăncilă, lucruri neștiute despre viața de familie. Care este regretul fostului prim-ministru

Viorica Dăncilă, lucruri neștiute despre viața de familie. Toți românii știu cine este Viorica Dăncilă. La un moment dat, aceasta a fost extrem de prezentă în mass media, dar puțină lume îi cunoaște trecutul. Fostul prim-ministru al României a acceptat să vorbească fără perdea despre viața sa, în cadrul emisiunii de la Kanal D. Aceasta și-a deschis ușile casei și a arătat publicului locuința în care se simte foarte bine alături de soțul și fiul ei. Dar si de cele două creaturi absolut minunte, fără de care familia nu ar fi întreagă, patrupedul Rocky și pisicul Nuf Nuf.

Locuința Vioricăi Dănicilă este plină de amintiri din timpul în care a fost europarlamentar. În vârstă de 57 de ani, Viorica Dăncilă este căsătorită cu Cristinel, de 38 de ani și au împreună un fiu adoptat, Victor. Fostul lider PSD a povestit că avea 26 de ani în momentul în care a decis să-l adopte pe Victor.

„La vârsta de 26 de ani l-am adoptat pe Victor. Viorica Dăniclă, la 26 de ani, era un om carea avea o meserie, un om stăpân pe picioarele lui, dar care nu cred că era era pregătit să facă acest pas. S-a întâmplat că-l văd pe Vicotr, o colegă lucra la o centrală telefonică, eram inginer și lucram la birouri. Mi-a spus într-o dimineață că un copil a fost abandonat și mai multe colege am fost să îi ducem copilului cele necesare. Am mers, l-am văzut și în momentul acela am realizat că nu îl pot lăsa pe Victor acolo. Am simțit o legătură sufletească.(…) Eram la început de durm și carieră, aveam doar doi ani de când am terminat facultatea”, a povestit Viorica Dăncilă.

Regretul cel mai mare al fostului politician

Viorica Dăncilă a mărturisit că regeretă foarte mult, faptul că nu a mai avut alții copii, însă aceasta a declarat că i-a fost frică ca nu cumva Victor să se simtă exclus. „Da, este adevărat.Am avut multe discuții cu mama mea și îmi spunea după ce l-am luat pe Victor dacă aș mai avea un copil și o să fac diferența între ei. Sunt convinsă că nu aș fi făcut-o, dar am trăit cu această teamă ca Victor să nu se simtă exclus sau dacă iau o decizie să zică că am luat-o numai pentru el. Este foarte bine pentru cine a înfiat să mai aibă copii. Acum regret, trebuiau să mai fie. Nu e bine să ai un singur copil, e bine să fie mai mulți frați. Eu sunt singură la părinți, Victor e singur la părinți”, a mai declarat fostul lider PSD.

După ce a renunțat la politică, Viorica Dăncilă a declarat că își câștigă existența lucrând în sectorul privat. Mai mult, aceasta a spus că oferă consultanță unor firme private. „Am avut o perioadă în care am stat acasă cu familia, în Bucureşti, am acordat şi acord consultanţă mai multor firme private. Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat într-o organizaţie.”, a declarat Viorica Dăncilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: