Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, declarații fără perdea. Ce a spus fostul premier al României despre adopția fiului său

Viorica Dăncilă, declarații fără perdea. Ce a spus fostul premier al României despre adopția fiului său

Viorica Dancila, despre fiul sau

Fostul premier al României, Viorica Dăncila a fost invitată în emisiunea Denisei Rifei, unde a răspuns la 40 de întrebări. Fostul lider al PSD a făcut declarații șocante despre Liviu Dragnea și a negat faptul că ar fi fost condusă din umbră de acesta. Totodată, Viorica Dăncilă a vorbit despre adopția fiului ei.

Viorica Dăncilă, declarații despre arestarea lui Liviu Dragnea

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifei, Viorica Dăncilă a făcut declarații exclusive referitoare la politică și la viața sa de familie. Aceasta a mărturisit că s-a simțit eliberată în momentul în care Liviu Dragnea a fost condamant la închisoare și a negat că ar fi fost condusă din umbră de fostul lider PSD.

Totodată, Viorica Dăncilă a declarat că ar trebui să se facă dreptate în cazul evenimentul din 10 august și dorește ca vinovații să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, aceasta mărturisind că dacă ar fi fost prezentă în acea zi în Guvern, lucrurile poate ar fi stat altfel. „Regret că nu am fost în sediul Guvernului pentru a putea lua decizii în acea zi. Cred că dacă eram acolo lucrurile poate ar fi stat altfel,”a spus Dăncilă.

Ce a spus fostul premier al României despre adopția fiului său

Tot în cadrul emisiunii, Viorica Dăncilă a fost întrebată despre momentul în care l-a adoptat pe fiul. PLină de emoție, fostul premier al României a declarat că a fost cel mai frumos lucru din viața ei și i-a îndemnat pe toți cei care vor să adopte, să facă acest lucru. „A fost cea mai mare realizare a vieții mele. Sunt foarte mândră de fiul meu, îl iubesc foarte mult pe fiul meu, soțul meu îl iubește foarte mult și cred ca a dat un nou sens vieții noastre. Îi îndemn pe toți să facă acest pas. Cel mai important lucru în viață este să crești un copil”, a declarat Viorica Dăncilă.

Totodată, fostul șef al PSD a menționat că a fost indignată în momentul în care în spațiul public au apărut informații despre familia ei și despre adopția fiului ei.Potrivit acesteia,  cu toate că au fost momente în care a fost aspru criticată de public și nu numai, familia Vioricăi Dăncilă nu i-a cerut niciodată să renunțe la politică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: