Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista după ce a fost infectată cu Covid-19

Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista după ce a fost infectată cu Covid-19

Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista după ce a fost infectată cu Covid-19

Viorica de la Clejani a fost externată! Artista a ajuns la Institutul Matei Balş din Capitală în urmă cu câteva zile, după ce a aflat că a fost  infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista după ce a fost infectată cu Covid-19

Viorica de la Clejani a avut o perioadă mai grea. Artista a fost infectată cu Covid-19 și a ajuns la spital, unde a fost internată. După câteva zile de spitalizare, soția lui Ioniță a ajuns acasă, iar starea ei de sănătate este una stabilă.

Artista a fost externată, anunțul fiind făcut chiar de ea pe rețelele de socializare. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o filmare din spital și le-a spus internauților că acum s-a întors acasă și că este cât se poate de fericită. De asemenea, și-a sfătuit urmăritorii să trăiască din plin pentru că nu se știe niciodată când ceva rău li se va întâmpla.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani.

Ce a transmis Viorica de la Clejani de pe patul de spital

Chiar dacă acum este mai bine, Viorica de la Clejani susține că a trecut prin momente grele. Soția lui Ioniță de la Clejani a fost internată și atent monitorizată de medici. De pe patul de spital, aceasta și-a ținut la curent fanii cu ce se întâmplă cu ea.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rpg și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: