Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, criticată după ce s-a pozat pe patul de spital. „De la postarea ei originală, tragi două concluzii”

Viorica de la Clejani, criticată după ce s-a pozat pe patul de spital. „De la postarea ei originală, tragi două concluzii”

GALERIE FOTO (2)Viorica de la Clejani, criticată după ce s-a pozat pe patul de spital.

Viorica de la Clejani, criticată după ce s-a pozat pe patul de spital. În urmă cu câteva zile, soția lui Ioniță de la Clejani a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe patul de spital de la ATI, fiind infectată cu noul coronavirus. Această fotografie l-a determinat pe jurnalistul sportiv Gabi Safta să o critice pe artistă.

Viorica de la Clejani, criticată după ce s-a pozat pe patul de spital. „De la postarea ei originală, tragi două concluzii”

Viorica de la Clejani, criticată după ce s-a pozat pe patul de spital. Artista a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile, fiind internată la spital. În urmă cu câteva zile, Viorica de la Clejani a postat o imagine pe Facebook în care apare pe patul de spital, cu masca de oxigen pe față.

Cântăreața le-a transmis, urmăritori săi un mesaj emoționant i: ”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija ope care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”.

Viorica la ATI

Artista, criticată de Gabi Safta

Ulterior, jurnalistul sportiv Gabi Safta a criticat gestul artistei. Omul de presă susține că vedeta pare machiată în imaginea postată de pe patul de spital de al ATI, iar acest lucru nu i se pare normal, mai ales că vedeta susținea că se simte rău. ”Băi, așa ceva nu se poate. Cineva din familia Clejani (nu-i cunosc și nici nu aș vrea) a postat o fotografie de la ATI, cred. Că se simte prost, că are covid și alte chestii d’astea. Dacă te uiți la fotografie, dar nu asta de la mine, aia de la postarea ei originală, tragi două concluzii.
Ori ăia la ATI nu te primesc dacă nu ești fardat, rujat, machiat, pensat și tot tacâmul, ori e foarte mișto acolo dacă ai timp să faci așa ceva pe patul de spital. Sau ar mai fi o constatare, nu crede nici ”draq” ce ne „cântă” femeia aia!”, este mesajul scris de Gabi Safta pe Facebook.

Toată lumea credea că vedeta a trecut cu bine peste această situație, asta după ce artista dădea asigurări că a fost externată. De fapt, Viorica de la Clejani are nevoie în continuare de supravegherea medicilor.

Etichete: