Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, în lacrimi la tv. Artista a făcut dezvăluiri crunte după ce a fost infectată cu COVID-19

Viorica de la Clejani, în lacrimi la tv. Artista a făcut dezvăluiri crunte după ce a fost infectată cu COVID-19

Viorica de la Clejani, în lacrimi la tv

Viorica de la Clejani, în lacrimi la tv. Soția lui Ioniță de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus, fiind internată în spital. Deși acum se simte bine, Viorica a mărturisit că a rămas marcată de ce a văzut în spital. Artista a izbucnit în lacrimi la tv!

Viorica de la Clejani, în lacrimi la tv. Artista a făcut dezvăluiri crunte după ce a fost infectată cu COVID-19

Viorica de la Clejani, în lacrimi la tv. Interpreta de muzică pentru petrecere a trecut prin momente de cumpână după ce, în urmă cu câteva săptămâni a fost infectată cu noul coronavirus. Viorica de la Clejani a făcut o formă gravă a virusului, determinând-o să meargă de urgență la spital. Simptomele acesteia au fost foarte grave, iar ulterior a fost internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală.

Invitată în emisiunea lui Măruță, Viorica de la Clejani a izbucnit în lacrimi și a povestit despre momentele cumplite prin care a trecut. Deși credea că este o simplă răceală, care se poate trata acasă, Viorica a mers de urgență la spital. „Când auzeam la mine în casă despre Covid…deci nu credeam! Eram de părere că este doar o răceală. Eram obișnuită să răcesc destul de des, din cauza programului nostru artistic. De când a venit pandemia, de doi ani de zile, eu nu am mai răcit deloc. Am exclus ideea că aș putea avea Covid. Dormeam, fără să mănânc. Am avut febră foarte mare. Ziceai că sunt un mort, eu nu mai realizam nimic.

Am crezut că Ioniță aranjase cu Poliția, cu o prietenă pe care o știm ca să spună că am Covid. El are vaccin, eu nu! Eu nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea, fiecare decide să facă ce vrea. Eu nu sunt vaccinată, el este. Care este prostul și care este deșteptul?”, a declarat Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani, marcată de ce a întâlnit în spital

Vedeta a dezvăluit că a văzut lucruri oribile în cele zece zile în care a stat în spital. Cu ochii în lacrimi, Viorica a văzut multă lume îngenuncheată din cauza virusului. „Am avut plămânul drept 30% afectat. Chiar și când am ajuns la Matei Balș, tot nu credeam. Mă așteptam să-mi dea niște pastile și apoi să-mi dea drumul acasă. Nu acceptam așa ceva! Nici gust nu mai aveam.Măruță, am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa. Am stat acolo aproape 10 zile…”, a precizat vedeta.

Gândul că ar fi putut muri a emoționant-o puternic pe artistă, care a început să plângă pe canapeaua lui Cătălin Măruță. „Sunt total altă persoană acum. (…) Când stăteam singură acolo și mă gândeam la casa mea, la copiii mei…era groaznic! Mureau oamenii…10 salvări la rând, stăteau cu pacienții și așteptau să intre la spital. Am văzut acolo niște lucruri care m-au șocat.”, a adăugat Viorica de la Clejani cu lacrimi în ochi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: