Redactia.ro
Home » Monden » Viralul sezonului la Survivor All Stars! Cum a putut Zanni să îi scrie numele lui Andrei Ciobanu la nominalizări

Viralul sezonului la Survivor All Stars! Cum a putut Zanni să îi scrie numele lui Andrei Ciobanu la nominalizări

GALERIE FOTO (2)

Ultimul episod din Survivor All Stars de la Pro TV a fost scena unui adevărat scandal și a unei serii de întorsături dramatice care au ținut telespectatorii cu sufletul la gură. În centrul controverselor a fost Zannidache, cunoscut sub numele de Zanni, care s-a aflat la un pas de eliminare într-un episod plin de surprize și alianțe neașteptate.

În timp ce fanii show-ului așteaptă cu nerăbdare următorul episod, rămâne de văzut cum vor influența aceste evenimente cursul competiției și cine va reuși să supraviețuiască în jungla plină de surprize a Survivor All Stars.

Cum i-a scris Zanni numele lui Andrei Ciobanu

Conflictul a izbucnit în timpul consiliului tribal, când Zanni a folosit termenul „calul troian” pentru a descrie pe Andrei Ciobanu în loc să-i scrie numele pe bilețelul de nominalizare. Această referire răutăcioasă vine în urma acuzațiilor aduse lui Ciobanu de către foștii săi colegi din tabăra Faimoșilor, care l-au acuzat că a divulgat strategii și informații după ce a fost mutat în tabăra Războinicilor.

Comparându-l pe Ciobanu cu celebrul cal din mitologia greacă, Zanni a subliniat trădarea presupusă a acestuia, dar gestul său a adus mai multe critici decât aprobare, tensionând și mai mult atmosfera.

„Am picat pe un cal cu tupeu. Crede el că le știe pe toate. Că are 33 de ani. Mi-a amintit de Ciobanu. Eu ziceam dreapta, el făcea stânga. La fel și cu Ciobanu, îi spui ceva, tot el vorbește. Tu trebuie doar să-l asculți. Și ai grijă să nu-l asculți greșit. Trebuie să-l asculți corect. Dar cum îți dai seama că-l asculți corect? Pentru că e doar un fel de asculta. Așa și calul, de unde știu că-i place ce fac?”, a spus Zanni despre Andrei Ciobanu.

Zanni, la un pas de eliminare

Dinamica jocului a fost complet schimbată când Zanni a folosit o amuletă găsită în junglă pentru a salva un concurent. Contrar așteptărilor, el a ales să o protejeze pe Ștefania Stănilă, anulând astfel cele 6 voturi ale foștilor Războinici. Această mișcare strategică a dus la o situație neașteptată în care niciun vot din partea Războinicilor nu a mai contat, și toate cele patru voturi ale foștilor Faimoși au fost diferite, fără un criteriu clar de departajare.

Rezultatul? Patru foști Faimoși – Sorin Pușcașu, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu și Alex Delea – au fost puși în situația de a fi nominalizați pentru eliminare, creând un precedent neobișnuit în istoria show-ului.

Într-o întorsătură de situație plină de ironie, Ștefania Ștefan, deținătoarea colanului de imunitate pentru acea săptămână, a ales să-l nominalizeze pe Zanni pentru eliminare, ca răzbunare pentru evenimentele anterioare. Aceasta a deschis calea pentru un duel de proporții între Zanni și ceilalți patru concurenți nominalizați, cu posibilitatea ca Zanni, câștigătorul unui sezon anterior al Survivor, să fie eliminat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: