Redactia.ro
Home » Monden » Viralul sezonului la Survivor! Cum a putut TJ Miles să îi scrie numele Alexandrei Duli, la nominalizări. Toți au crezut că e o glumă proastă

Viralul sezonului la Survivor! Cum a putut TJ Miles să îi scrie numele Alexandrei Duli, la nominalizări. Toți au crezut că e o glumă proastă

GALERIE FOTO (2)

Ediția din 18 aprilie 2024 a show-ului „Survivor All Stars” de la Pro TV a adus nu doar competiție acerbă, ci și momente de umor neașteptat, demonstrând încă o dată de ce este una dintre emisiunile de televiziune preferate ale românilor. Dincolo de probele fizice intense și strategiile de supraviețuire, show-ul oferă telespectatorilor și o gamă largă de emoții, de la tensiuni și drame, până la povești de iubire și incidente amuzante.

Unul dintre cele mai recente și amuzante momente din „Survivor All Stars” l-a avut în centru pe TJ Miles, cunoscut drept „canadianul” show-ului. Originar din Canada și cu un parcurs impresionant în competiție, TJ a reușit să câștige imunitatea în prima zi a noii etape unificate, denumită simbolic „Los Bandidos” de către concurenți. Acesta a fost însă și momentul în care limba română a pus mici piedici, transformând o nominalizare serioasă într-o scenă demnă de zâmbete.

Cum i-a scris numele TJ Alexandrei Duli

După ce s-a impus în jocul pentru imunitate, TJ a fost pus în situația de a nominaliza un concurent pentru duelul eliminatoriu. Alegerea sa a fost Alexandra Duli, dar modul în care a scris numele acesteia pe bilețelul de nominalizare a atras atenția și a generat amuzament: „Duly” în loc de „Duli”. Evident, această eroare nu a scăpat neobservată, iar Alexandra a comentat cu umor situația, recunoscând totodată provocările lingvistice cu care se confruntă amândoi, având în vedere că ambii au petrecut o bună parte din viață în străinătate – ea în Anglia, iar el în Canada.

„Ai scris cu Y?!”, a fost întrebarea Alexandrei Duli care l-a făcut pe TJ Miles să râdă rușinat.

Survivor All Stars continuă

„Survivor All Stars” nu este doar un test de rezistență fizică și mentală, ci și o platformă unde personalitățile concurenților sunt scoase în evidență, iar interacțiunile lor pot varia de la conflict deschis la camaraderie și momente comice, cum a fost gafa lui TJ Miles. Aceste momente umplu spațiile dintre probele fizice cu intrigi personale și interacțiuni care adaugă profunzime narativului show-ului.

Incidentul, deși minor, a avut un impact pozitiv asupra audienței, adăugând o notă de lejeritate în dinamica adesea tensionată a show-ului. Telespectatorii apreciază autenticitatea și umanitatea concurenților, iar greșelile lingvistice devin puncte de relatare comune pentru un public divers. De asemenea, aceste momente servesc ca un memento amuzant că, în ciuda diferențelor culturale și lingvistice, divertismentul și sportivitatea rămân universale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: