Redactia.ro
Home » Știri » Virgil Musta, despre testele COVID-19. Anunțul îngrijorător făcut de medicul de la Timișoara

Virgil Musta, despre testele COVID-19. Anunțul îngrijorător făcut de medicul de la Timișoara

Virgil Musta, despre coronavirus

Pe zi ce trece, cresc controversele în jurul testărilor făcute persoanelor suspecte de coronavirus. Virgul Musta a vorbit duminică într-o emisiune despre un scenariu care ar putea schimba total situația.

Declarațiile șocante ale medicului Virgul Musta

Medicul Virgul Musta de la Timișoara a vorbit duminică într-o emisiune la Look Plus despre o posibilitate care ar schimba complet situația referitoare la persoanele care au făcut testul pentru coronavirus.

Totodată, medicul a subliniat faptul că dincolo de erorile pe care le poate da testele și de lipsa de echilibrare a echipamentelor, există șansa ca acestea să fie fentate.

Există riscul ca testele să fie pozitive la prima testare, iar la a doua testare, dacă pacienţii ştiu să fenteze mecanismul, chiar să îl fenteze”, a declarat medicul Musta.

Discuția a pornit de la faptul că mai mulți jucători și angajați ai clubului CFR Cluj au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus, iar la numai câteva zilem, noile teste au reieșit a fi negative.

Nu am datele necesare să explic, dar pot fi fentate. Nu pot să spun public că lumea poate va încerca să păcălească sistemul, dacă au nevoie de un test negativ, mai ales dacă oamenii vor să plece în altă ţară şi au nevoie de un test negativ.

Boala apare în câteva zile, dar există posibilitatea ca într-o perioadă scurtă de timp să nu apară în faringe virusul”, a adăugat Virgil Musta.

Cum se pune diagnosticul?

În ceea ce privește diagnosticul virusului în corp, medicul de la Timișoara a mențioant că acest lucru se face printr-o anumită metodă, dar cel mai simplu diagnostic se face din faringe.

De asemenea, medicul a avertizat că toate laboratoarele care fac testul trebuie să aibă echipamente care să nu dea erori, deși există șansa de 70% ca acestea să dea erori. „Asta nu înseamnă că din 10 persoane care fac testul să fie pozitive toate 10. Poate nu au fost echilibrate echipamentele”, a mai declarat Virgil Musta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: