Redactia.ro
Home » Știri » Virusend, un spray care ucide coronavirusul într-un minut. A fost creat de armata britanică

Virusend, un spray care ucide coronavirusul într-un minut. A fost creat de armata britanică

Se caută tot mai multe soluții de combatere a coronavirusului. Dacă până acum am apelat la tot felul de medicamente și vaccin, armata britanică a creat un spray cu denumirea Virusend. Virusend ar elimina într-un minut Covid-19 din organism.

Virusend, un spray care ucide coronavirusul într-un minut

Virusend este spray-ul care poate ucide întru-un minut coronavirusul. El a fost creat de armata britanică și chiar de ieri (miercuri-n.r) a apărut în magazine. Curând, Virusend va fi disponibil și online. În urma testării Virusend, s-a constatat că spray-ul elimină Covid-19 într-o proporoție de 99,99%, informează știrileprotv.ro.

De altfel, 50.000 de doze de Virusend au fost deja trimise către medicii și asistentele din spitale. Virusend a fost testat în Centrul de Excelență pentru Cercetarea Bolilor Infecțioase și Școala de Medicină Tropicală din Liverpool.

Army's 99.99pc effective disinfectant spray kills coronavirus in less than  a minute

Pe 27 decembrie am putea avea prima vaccinare anti-covid în România

Între timp, în România am putea asista la prima vaccinare anti-coronavirus, pe data de 27 decembrie. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi medicii din linia întâi. Fiecare persoană va fi vaccinată de două ori, la 21 de zile distanță, iar în prima tranșă, sunt așteptate doze de vaccin pentru peste 10 milioane de români.

Reamintim că autoritățile au mai transmis că vaccinul anti-coronavirus va fi gratuit și nu obligatoriu. Odată ce o persoană va fi vaccinată ea trebuie să primească o adeverință care să ateste acest lucru.

„Va fi un document medico-legal care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul. Adeverința de vaccinare va fi emisă atât pe suport de hârtie, în română și engleză, înmânată la momentul vaccinării sau în format electronic. Va fi ca un bilet de ieșire din spital”, a precizat medicul, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid 19 din România.

Pentru că mulți români sunt sceptici cu privire la eficiența vaccinului, Klaus Iohannis a declarat că este dispus să se vaccineze public dacă acest lucru va convinge: ”Dacă se crede că asta ar ajuta, da, cu plăcere, cum să nu, nu am nicio problemă cu asta. Eu sunt pentru vaccinare, personal sunt pentru vaccinare”, a precizat șeful statului.

Și nu doar președintele Klaus Iohannis este dispus să se vaccineze public anti-covid, ci și șeful DSU, Raed Arafat.

”Vorbim de primul trimestrul al anului viitor, atunci se va începe vaccinarea. Când va veni vaccinul, va fi anunțat, imediat ce datele se vor stabili. Dar oamenii sunt supuși unui bombardament de informații, multe dintre ele nevalidate, iar la acest moment, prin puterea exemplului, putem arăta populației că trebuie să ne vaccinăm. Dacă asta este un mod de a convinge o mică parte de oameni, atunci nu doar eu, ci și alții ar trebui să o facă. Da, am încredere în vaccin și da mă voi vaccina la vedere, dacă trebuie. Sunt vaccinuri care sunt așteptate la nivel mondial. Toate țările membre UE vor primi același vaccin ca România”, a precizat Raed Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: