Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, despre fetițele Andreei Bălan: ”O să fiu mamă vitregă”

Viviana Sposub, despre fetițele Andreei Bălan: ”O să fiu mamă vitregă”

Viviana Sposub a vorbit despre fetițele Andreei Bălan în emisiunea Ferma de la Protv. Acest lucru ar putea-o deranja pe fosta soție a lui George Burcea, cel cu care Viviana este împreună acum.

Ce a spus Viviana Sposub despre fetițele Andreei Bălan

Viviana Sposub a vorbit în cadrul emisiunii Ferma despre fetițele Andreei Bălan, fapt care s-ar cam putea să o deranjeze pe artistă. Asta pentru că Viviana este cea care i-a luat locul în inima fostului ei soț, George Burcea, informează viva.ro

Cum s-a ajuns, însă, la o astfel de situație. Ei bine, Viviana a primit o pedeapsă din partea Mihaelei Rădulescu, după ce nu a respectat regulile unei sarcini. Concret, Viviana Sposub a fost nevoită să vorbească 10 minute cu un buștean, ca și cum ar fi vorbit cu George Burcea. Dar, înainte de a face acest lucru ea a mărturisit că va avea un drum lung cu actualul ei iubit. În acel moment, a intervenit și Andrei Stoica.

‘”George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…”a spus Andrei Stoica. Viviana a adăugat ulterior: ”Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”, a completat Viviana.

Cu toate că nu a spus nimic rău, faptul că a vorbit despre fetițele ei, Andreea Bălan s-ar putea simți deranjată. Mai ales că Andreea Bălan a impus o regulă odată cu divorțul de George Burcea. Nicio iubită de-ale actorului nu va putea să le cunoască pe fetițe decât după ce acesta va avea o relație serioasă.

Relația Vivianei Sposub cu George Burcea

De două luni Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu. Ei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma. Conform declarațiilor acestuia, în emisiunea Ferma, el nu o cunoștea pe fosta asistentă tv, iar în prima zi petrecută pe platourile de filmare a fost cea în care s-au și cunoscut.

De asemenea, fostul soț al Andreei Bălan a vorbit și despre recuperarea după problemele medicale. “Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma.

Mai mult, George Burcea a precizat că Andreea Bălan nu l-a susținut de-a lungul timpului și că atunci când a aflat că a consumat substanțe interzise ea a fost cea care a sunat la poliție.

În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește”, a mai dezvăluit George Burcea în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Un an a durat căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea. Ei au două fetițe: Ella și Clara.

Etichete: