Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri din intimitate făcute de Viviana Sposub. Andreei Bălan sigur nu-i vor pica bine

Dezvăluiri din intimitate făcute de Viviana Sposub. Andreei Bălan sigur nu-i vor pica bine

George Burcea şi Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub se bucură de clipele petrecute în izolare, în urma infectării cu coronavirus. Actorul s-a mutat la iubita lui acasă și pare că se înțelege foarte bine cu ea. Cei doi au dat mai multe detalii din intimitatea lor în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, care sigur nu vor fi pe placul Andreei Bălan.

George Burcea și Viviana Sposub în izolare

George Burcea și Viviana Sposub profită din plin de timpul petrecut în izolare în urma infectării cu coronavirus. Actorul încearcă să o bucure pe iubita sa cum poate mai bine. Cei doi au oferit mai multe detalii picante din viața lor, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”.

Ce fac în izolare cei doi îndrăgostiți

Cei doi îndrăgostiți s-au ținut de glume care au stârnit curiozitatea fanilor, atunci când au intrat în direct la emisiunea ”Vorbește Lumea”. Viviana a precizat că nu mai simte gustul mâncării pe care el o pregătește, semn că George Burcea se mai ocupă de bucătărie pe perioada de izolare. Adela Popescu a fost curioasă să afle dacă cei doi nu se uită și la filme de dragoste. Răspunsul a fost de-a dreptul savuros.

„Filme de dragoste nu vedeti?”, a întrebat Adela Popescu.

„Facem noi destulă, nu mai e nevoie”, a răspuns Viviana Sposub.

George Burcea și Viviana Sposub au mai spus că încearcă să se odihnească cât mai mult posibil. Mai ales că, George Burcea s-a confruntat cu dureri de spate după participarea la Ferma. Cei doi au menționat că, din fericire, nu se confruntă cu simptome agresive. Și-au pierdut gustul și mirosul, dar au avertizat că nu este de glumă cu virusul. Au atras atenția oamenilor să nu mai considere că este o simplă răceală.

Cum s-au infectat cu coronavirus

Actorul a descoperit din greșeală că este infectat, iar Viviana a decis să-și facă testul pentru a afla dacă este sau nu și ea infectată. Ulterior, rezultatul a ieșit pozitiv. Cei doi au făcut declarații în exclusivitate despre starea lor de sănătate.

Am descoperit din greșeală că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic, a spus George Burcea la Vorbește Lumea.

La scurt timp după ce a aflat că iubitul său a fost testat pozitiv cu COVID19, Viviana a decis să-și facă și ea testul. Ulterior, acesta a ieșit pozitiv. „Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile”, a spus Viviana Sposub.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în competiția Ferma 2020, după ce au făcut parte din aceeași echipă. Fostul soț al Andreei Bălan și Viviana s-au îndrăgostit în timp, reușind să-și trăiască dragostea fără a se ascunde.