Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub i-a transmis un mesaj dur Andreei Bălan, după ce a fost dată în judecată de artistă

Viviana Sposub i-a transmis un mesaj dur Andreei Bălan, după ce a fost dată în judecată de artistă

După ce a fost dată în judecată de Andreea Bălan, Viviana Sposub a decis să-și spună în mod public partea de poveste. Din dragoste pentru George Burcea, dar și pentru fiicele sale, concurenta de la „Bravo, ai stil” a avut o atitudine foarte modestă și demnă în ceea ce privește situația dintre iubitul său și fosta sa soție. Ultimele zile au fost foarte încărcate din punct de vedere emoționant pentru ea, așa că a simțit să se descarce și să clarifice situația în fața celor care o admiră.

Viviana Sposub și George Burcea sunt un cuplu foarte apreciat de publicul din România, mai ales că povestea lor de dragoste a început chiar sub ochii spectatorilor emisiunii „Ferma”. Sentimentele lor au luat naștere chiar pe platourile de filmare ale competiției, iar apoi au evoluat cum nu se putea mai frumos. S-au logodit, au demonstrat că sunt o echipă și o pereche perfectă, însă povestea lor de dragoste nu este ferită de probleme.

Înainte să fie cu Viviana, George a fost căsătorit cu Andreea Bălan, alături de care a devenit părintele a două fetițe minunate, Clara și Ella. După despărțire, cei doi au rămas uniți de micuțe, pe care au făcut tot posibilul să le crească în înțelegere. Chiar dacă actuala logodnică a actorului a făcut tot posibilul să se implice cât mai mult în viața de familie a acestuia și să le dăruiască fetelor toată iubirea sa, mama lor nu a apreciat gesturile sale.

După ce concurenta de la „Bravo ai stil” a postat în mediul online câteva fotografii alături de acestea, Andreea a ripostat în instanță împotriva acesteia. Artista este de părere că partenera lui George s-a folosit de imaginea micuțelor, așa că a dat-o în judecată pe Viviana.

Viviana Sposub i-a transmis un mesaj dur Andreei Bălan

Cum nu se aștepta la o asemenea situație, Viviana Sposub a adresat subiectul pe contul său personal de Instagram. A transmis un mesaj lung, detaliat, în care a încercat să explice cât mai bine atitudinea sa față de familia lui George Burcea.

„Mândria femeilor este mare, iar singura doleanță să nu fie postate poze în 4 cu noua „prezență feminină” în viața fetelor, dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai, pentru bunul mers al lucrurilor. Deși sunt mici, fetele înțeleg că mami și tati s-au despărțit și că fiecare are un partener. Ele se bucură de dragoste din două părți, ceea ce este absolut minunat. […]La ultima vizită a fetițelor, partenerul meu a făcut niște stories cu acestea, etichetându-mă și pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetițele jucându-se (doleanța expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toți 4 în poze). Dar cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt data în judecată pentru că „mă folosesc de imaginea copiilor”. Cred că citind toată istorisirea, puteți înțelege dezamăgirea pe care am simțit-o. Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor. Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac! Să spun ce am pe suflet, într-un mod diplomat, desigur.”, a transmis Viviana Sposub.

Ce mesaj a dorit Viviana Sposub să-i transmită Andreei Bălan

În încheiere, Viviana a avut un ultim mesaj pentru Andreea Bălan, cu care până acum nu a avut nicio dispută în spațiul public. Vedeta și-ar dori ca fosta soție a lui George Burcea să fie mult mai recunoscătoare pentru dragostea de care au parte fiicele sale, deoarece sentimentele sale pentru micuțe sunt sincere și nu le-ar face niciodată vreun rău.

Astfel, a îndemnat-o pe Andreea să accepte situația fără să mai recurgă la astfel de gesturi, care, după părerea Vivianei, sunt făcute mai mult din mândrie.

„Oare ar fi fost mai mulțumită dacă actuala parteneră a fostului soț nu ar fi acceptat/iubit copiii? Oare ar fi fost mai împăcat dacă tatăl s-ar fi dezis de copii și nu s-ar mai fi implicat? De ce nu suntem recunoscători pentru părți bune ale situației? Oamenii se despart! Peste tot în lume! Contează cum se gestionează mai apoi situația, mai ales când e vorba de copii.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: