Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub s-a implicat în SCANDALUL momentului. Merge George Burcea beat să ia fetele de la Andreea Bălan, aşa cum acuză cântăreaţa?

Viviana Sposub s-a implicat în SCANDALUL momentului. Merge George Burcea beat să ia fetele de la Andreea Bălan, aşa cum acuză cântăreaţa?

GALERIE FOTO (2)

Este din nou scandal între Andreea Bălan şi George Burcea, fostul ei soț. Cei doi ar trenui să se înţeleagă măcar „de faţadă”, de dragul fetelor, dar nu se pot abţine de la conflicte.

De această dată, cântăreaţa îl acuză pe actor că vine beat ca să ia fetele, pentru a petrece timp cu ele.

Andreea crede că George traumatizează copilele

Deși de multe ori a declarat că nu-i place să-și spele rufele în public, Andreea Bălan a răbufnit seara trecută. Jumătatea blondă a trupei Andre a scris un mesaj uluitor pe InstaStory, în care-l acuză pe fostul soț că a venit în stare de ebrietate să-și ia fetițele și că a arătat un comportament care le-ar fi traumatizat pe acestea.

Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi.

Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine).

Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic.

Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine„, a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini cu mezina Clara.

Viviana Sposub, uluită de ce spune cântăreaţa

Iubita lui George Burcea i-a luat apărarea actorului, aşam cum era de aşteptat. Sexy-bruneta a acuzat-o pe Andreea Bălan că minte.

Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer.

Dacă o persoană „beată” ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!”, a scris Viviana Sposub pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: