Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub și George Burcea au gânduri de căsătorie! Cum s-a dat de gol fosta asistentă TV

Viviana Sposub și George Burcea au gânduri de căsătorie! Cum s-a dat de gol fosta asistentă TV

Viviana Sposub și George Burcea au gânduri de căsătorie! Cum s-a dat de gol fosta asistentă TV

Viviana Sposub și George Burcea au gânduri de căsătorie! Vedeta a vorbit și despre ce nu ar face deloc la nunta ei.

Viviana Sposub și George Burcea au gânduri de căsătorie! Cum s-a dat de gol fosta asistentă TV

Viviana Sposub și George Burcea și-au început povestea de dragoste, în urmă cu mai bine de un an, atunci când amândoi erau concurenți la Ferma. Au fost la un pas de despărțire de curând, dar se pare că separarea le-a întărit relația, iar acum par să aibă planuri mari. Cei doi și-au rezolvat problemele, iar dovadă stă faptul că în urmă cu câteva zile, Viviana l-a felicitat pe iubitul ei pentru medalia obținută la o cursă de caritate, iar el i-a declarat că o iubește.

Se pare că, în urmă separării cei doi și-au dat seama că se iubesc mult, astfel că acum ar par că au planuri de căsătorie. Viviana a vorbit, într-o emisiune TV despre ce nu ar face deloc la nunta ei.

„Ce nu aş face deloc la nunta mea? N-aş ţipa de nervi, aş ţipa doar de fericire. Vreau să fiu relaxată! Burcea, ai auzit?!”, a spus Viviana Sposub.

Imediat după acest moment, George a apărut lângă iubita lui, pe care a sărutat-o cu patimă, iar ea i-a declarat dragostea în public.

”Te iubesc, dragostea mea! Foarte mult”, i-a spus Viviana iubitului ei.

De asemenea, acesta nu este singurul moment în care cei doi aduc vorba despre căsătorie. Într-un InstaStory, fanii au rămas șocați când George Burcea s-a adresat iubitei sale cu apelativul „soția mea”. Cei doi s-au filmat în timp ce acesta le spunea fanilor să o voteze pe Viviana la Bravo, ai stil!

”-Spune-le să mă voteze!

-La ce număr, iubita mea?

-Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10.

-Știi că o să postez asta!

-Postează, iubita mea! Știi că te iubesc!

-Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea”, a spus actorul, iar acest fapt i-a pus pe fani pe gânduri.

Care a fost motivul pentru cei doi au fost despărțiti

Potrivit Viva!, Viviana s-ar fi supărat foarte tare pe George Burcea după ce acesta a mers la un party numai cu băieții.

”Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot. George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, a dezvăluit un apropiat al cuplului, potrivit Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: