Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub va deveni mămică? Care sunt indiciile care o dau de gol pe vedetă

Viviana Sposub va deveni mămică? Care sunt indiciile care o dau de gol pe vedetă

Viviana Sposub și George Burcea sunt unul dintre cele mai fresh și adorate cupluri din lumea mondenă. De câteva zilele Viviana Sposub scapă detalii interesante din viața ei, care ne face să credem că vedeta ar putea fi o viitoare mămică. Ce a dat-o de gol pe Viviana?

Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți?

Primul indiciu cu care Viviana Sposub i-a pus pe gânduri pe fanii ei a fost testul de sarcină pe care l-a publicat zilele tercute pe rețelele sociale. „Emoțiile de azi-dimineață”, a scris Viviana în dreptul imaginilor video pe care le-a publicat. În filmuleț vedeta ține un test de sarcină în mână.

Al doilea indiciu a fost când Viviana Sposub a fost foarte curioasă de cum decurge recuperarea după sarcină. Vedeta i-a cerut sfaturi lui Beatrice Olaru, sportiva care a născut în urmă cu câteva luni. Beatrice a fost invitată în cadrul emisiunii în care Viviana este prezentatoare și i-a dat câteva detalii vedetei.

Vreau să aflu mai multe secrete, vreau să știu și eu în caz că mă gândesc în curând să devin… Vreau să-mi arăți cum trebuie să acționezi după ce ai născut ca să revii la forma inițială.„, a spus Viviana Sposub.

Rămâne de văzut dacă Viviana Sposub este sau nu însărcinată. Fanii așteaptă cu sufletul la gură marea veste.

Viviana a declarat că își dorește un copil

În urmă cu doi ani Viviana a vobit despre dorința ei de a deveni mămică. Vedeta a spus că își dorește ca acest lucru să se întâmple cât mai curând și că își dorește să fie o mămică tânără.

Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”, declara Viviana în urmă cu 2 ani.

Ce a spus George Burcea despre relația sa cu Viviana Sposub

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: