Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub vrea să se mărite cu George Burcea. Asistenta tv este pregătită pentru pasul cel mare

Viviana Sposub vrea să se mărite cu George Burcea. Asistenta tv este pregătită pentru pasul cel mare

GALERIE FOTO (2) Viviana Sposub vrea să se mărite cu George Burcea.

Viviana Sposub vrea să se mărite cu George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan trăiește o poveste de dragoste de mai bine de un an alături de Viviana Sposub. După ce a declarat că vrea să o ceară de soție pe iubita lui, asistenta tv a mărturisit că se vede alături de actor pentru tot restul vieții.

Viviana Sposub vrea să se mărite cu George Burcea. Asistenta tv este pregătită pentru pasul cel mare

Viviana Sposub vrea să se mărite cu George Burcea. Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună de mai bine de un an, iar cei doi sunt dispuși să-și ducă relația la un alt nivel. Actorul a declarat într-un interviu că Viviana i-a fost mereu alături, iar relația lor este bazată pe încredere și respect, dar și pe multă iubire.

Mai mult, George Burcea a declarat că vrea să o ceară în căsătorie pe iubita lui. Recent, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, a vorbit despre relația cu actorul, mărturisind că îl vede pe George alături de ea pentru tot restul vieții. Referitor la o posibilă nuntă, Viviana a spus că va avea loc, dar momentan nu vor să grăbească lucrurile.”Având în vedere că mă simt atât de bine în relaţia asta, mă văd alături de George toată viaţa. Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie”, a spus Viviana Sposub pentru Ok Magazine.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, de la Pro Tv, iar de atunci cei doi formează un cuplu. Tânăra spune că nu știa exact ceea ce înseamnă dragostea la prima vedere, dar în momentul în care l-a întâlnit pe actor și-a dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. ”Atunci noi nu am realizat asta, dar când am ajuns acasă şi ne-am împărtăşit gândurile, trăirile, ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit şi am făcut cunoştinţă, s-a produs “extorsiunea”. Nu ştiu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar ştiu că ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”, a mai spus tânăra.

George si Viviana

George Burcea, pregătit să se căsătorească pentru a doua oară

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub pare să se concretizeze în curând la altar. Actorul a dezvăluit că intenționează să-și ceară iubita de soție cât mai curând. Acesta a spus că vrea să-i ia măsura pentru inelul de logodnă fără ca ea să-și dea seama, pentru ca totul să fie o surpriză. “Nu suntem 10, 20, 90 % unul lângă celălalt, ci suntem 101 % atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg. O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel”, a spus actorul.

George Burcea a fost căsătorit cu Andreea Bălan și au împreună două fetițe minunate. În urmă cu aproape doi ani, cei doi s-au despărțit,iar artista a făcut numeroase acuzații la adresa actorului. Cei doi au divorțat oficial în urmă cu câteva zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: