Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din București: „Astea-s de pușcărie”

Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din București: „Astea-s de pușcărie”

GALERIE FOTO (4) Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din București

Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din București. Actorul reușește să aducă zâmbetul pe fețele tuturor cu poveștile sale haioase. Cu toate astea, Vlad Drăgulin le-a povestit internauților că a trăit momente de panică după ce a fost amenințat cu briceagul într-o shaormerie.

Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din București: „Astea-s de pușcărie”

Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din București. Este unul dintre cei mai apreciați actori din generația nouă. Acesta a devenit cunoscut odată cu apariția personajului Malone, alături de Mihai Bendeac. Invitat în podcast-ul lui Speak, Vlad Drăgulin a împărtășit numeroase povești din viața sa. Multe dintre ele sunt haioase, dar una i-a șocat pe internauți. Actorul a povestit că a fost amenințat cu moartea într-o sharomerie din Capitală. Deși personajul Malone i-a aduc notorietate, acesta l-a implicat într-o situație îngrozitoare.

Vlad se afla la o shaormerie din București alături de un prieten când mai mulți indivizi i-au strigat numele personajului ”Malone”. Actorul i-a salutat politicos și și-a văzut în continuare de treabă. Ulterior, unul dintre bărbați a venit la masa actorului și l-a amenințat cu un briceag. Șocat, Vald Drăgulin a încercat să-și păstreze calmul și să evite o situație care ar fi putut degenera.

Din fericire, situația s-a oprit înainte de a se întâmpla ceva tragic. ”M-am așezat cu un prieten la masă, eram cu încă cineva, lângă noi erau mulți, oricum, și mai fioroși, dar și mai bătrâni, erau 40 și ceva de ani, bombardieri din ăștia, păreau genul care au făcut pușcărie. Unul dintre ei a zis ”Uite-l, bă, pe Malone”. Am zis ”Salut” și m-am întors. Nu puteam să mă prefac că nu mă strigă cineva. Unul dintre ei s-a ridicat, și-a luat un scaun, #%@@ dacă te suport eu pe tine, ce faci, ia zi, în clipa aia eram doar un cal de distracție, eram practic doar un argument a faptului că este el șmecher în fața prietenilor lui.Ia zi, unde îți fac buzunar, ia zi, scot briceagul la tine, @#%@%#!, mi-a luat cartofi din farfurie, chiar mi-a scos discheta, cine m-a crescut pe mine, cum m-au crescut pe mine părinții mei, astea-s de pușcărie, e ceva foarte departe de mine, m-am uitat, mi-am luat șoc și m-a văzut că m-am așa și mi-a zis ho, mă, stai liniștit”, a mărturisit Vlad Drăgulin.

Vlad Drăgulin, adevăratul motiv pentru care a renunțat la personajul Malone

Vlad Drăgulin a ajuns faimos la vârsta de 21 de ani, după ce a decis să-l joace pe Malone, personajul cunoscut din serialul Băieți de oraș, unde apărea alături de Mihai Bendeac. Până atunci, părinții săi își imaginau că acesta va deveni economist sau inginer. Ei bine, Vlad a avut o altă pasiune și le-a adus zâmbetul pe buze multor români. Speak l-a întrebat pe actor dacă mai vrea vreodată să îl interpreteze pe Malone, iar Vlad a detaliat sincer de ce nu ar mai vrea să facă asta.

Malone

Actorul a exploicat că și-ar dori să evolueze mai mult ca actor de teatru și nu în televiziune, iar istoria personajului Malone este încheiată. “Eu am rupt orice legătură cu personajul ăla de-acum 3 ani pentru că s-a terminat o etapă”, spune Vlad Drăgulin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: