Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman a plecat în vacanță însoțit de două domnișoare. Cine sunt cele două

Vlad Gherman a plecat în vacanță însoțit de două domnișoare. Cine sunt cele două

GALERIE FOTO (2)

Despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănași este încă n subiect fierbinte în lumea mondenă autohtonă. Cei doi au format un cuplu timp de mulți ani și au fost preferații publicului. Din nefericire povestea de amor dintre cei doi a luat sfâșit acum câteva luni, dar fanii încă speră la o împăcare.

Vlad Gherman a dat-o uitării pe Cristina Ciobănașu?

Vlad Gherman a plecat în vacanță alături de două domnișoare și ele celebre. Nu este vorba de vreo nouă iubită ci de colegele sale de platou din serialul „Adela”, Oana Moșneagu și Mara Oprea. Vlad Gherman a publicat o serie de imagini și de videoclipuri din excursia cu cele două colege. Cei trei au făcut o mică excursie în satul Viscri din apropierea Brașovului.

Trupa de șoc nu este la prima plimbare din ultima vreme. Adesea Vlad Gherman pleacă în vacanțe însoțit de cele două colege, dar și de Alecsandru Dunaev. Cei patru actori fac publice multe momente imortalizate pe parcursul aveturilor lor spre fericirea fanilor serialului. Dacă există vreo simpatie între Vlad Gherman și una dintre cele două protagoniste din serialul de la Antena 1, nu se știe, dar cu siguranță Vlad va face marele anunț când va avea o nouă relație oficială.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas în relații amicale

De dragul poveștii de dragoste pe care au trăit-o Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas în relații de prietenie. Actorul a declarat că această despărțire este una definitvă și pașnică de comun acord, dar susțnine că niciodată să nu spui niciodată.

Într-adevăr, am crescut împreună și ne-am influențat unul pe celălalt din multe puncte de vedere, însă cel mai important lucru pe care l-am înțeles în urma acestei relații este faptul că sinceritatea și respectul sunt baza oricărei povești de iubire, iar noi le-am avut în anii minunați pe care i-am petrecut împreună. În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele… Prin urmare, „niciodată să nu spui niciodată!„, a declarat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: