Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, apel disperat pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu bunica actorului

Vlad Gherman, apel disperat pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu bunica actorului

GALERIE FOTO (4) Vlad Gherman, apel disperat pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman, apel disperat pe rețelele de socializare. Vlad Gherman a avut parte de o schimbare uriașă în viața lui după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Actorul s-a mutat singur și încearcă să treacă peste această perioadă grea. De parcă nu era de ajuns, Vlad se confruntă cu o altă problemă, de această dată, legată de bunica lui. Mai mult, actorul le cere ajutorul fanilor săi. Despre ce este vorba?

Vlad Gherman, apel disperat pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu bunica actorului

Vlad Gherman, apel disperat pe rețelele de socializare. Vlad Gherman a devenit cunoscut odată cu premiera serialului de succes „Pariu cu viață”, iar de atunci cariera sa s-a dezvoltat enorm de mult. Tânărul în vârstă de 28 de ani a jucat în aproape toate serialele produse de Ruxandra Ion. Dar să nu uităm că actorul forma un cuplu de excepție cu Cristina Ciobănașu, pe care a cunoscut-o tot pe platourile de filmare. Din păcate, Vlad și Criss și-au anunțat fanii în urmă cu câteva săptămâni că o iau pe drumuri diferite, după 9 ani de relație.

Decis să meargă înainte și să facă unele schimbări în viața sa, Vlad s-a mutat singur într-un nou apartament și încearcă să privească cu optimisc spre viitor. Însă, actorul are parte de o nouă problemă în viața sa. Vlad Gherman trece printr-un moment delicat cu bunica sa și le cere ajutorul fanilor din mediul online.

Acesta și-a anunțat susținătorii că bunica lui are nevoie de o femeie care să o îngrijească 24/24, având în vedere că starea sa de sănătate este una delicată. Vlad a declarat că nu a mai făcut acest lucru niciodată, dar îi roagă pe cei care cunosc sau care a mai făcut așa ceva, să-i scrie în comentariu.„Nu am făcut asta niciodată, dar vin cu o mare rugăminte la voi. Femeia care stătea internă la bunica mea a plecat, iar mama stă acolo de 2 săptămâni și fizic nu mai poate face față. Bunica mea nu vede și are un picior amputat din cauza diabetului.Are nevoie de îngrijire aproape 24/24 și din această cauză ne dorim să găsim o femeie internă care să îi fie alături. Dacă știți pe cineva care a mai făcut așa ceva (nu este o meserie deloc plăcută sau ușoară) și să o ajute pe bunica mea să îmi scrie în comentarii! Vă mulțumesc anticipat tuturor”, a fost mesajul transmis de Vlad Gherman.

Vlad și Criss s-au despărțit după 9 ani de relație

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație, iar vestea fost un adevărat șoc pentru fanii cuplului, care sperau să anunțe că se vor căsătorit în curând. Deși din exterior relația lor părea perfectă, pandemia de coronavirus și-a spus cuvântul.

Așadar, Vlad și Criss au decis să o ia pe drumuri diferite, dar mereu vor avea sentimente unul pentru celălalt, cel puțin asta au declarat ei. „Chiar ne-am dorit să funcţioneze, pentru că ştiam ce avem lângă noi. De multe ori am renunțat la dorințele noastre doar ca să funcționeze relația (nu e un lucru sănătos, dar am încercat).Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă. Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc – indiferent de tipul de iubire pe care i-o port”, a recunoscut Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: