Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, cuprins de dor după despărțire! Ce imagine a postat actorul

Vlad Gherman, cuprins de dor după despărțire! Ce imagine a postat actorul

GALERIE FOTO (2) Vlad Gherman, cuprins de dor după despărțire! Ce imagine a postat actorul

Vlad Gherman este copleșit de dor după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a împărtășit o fotografie veche cu cei doi de la începutul relației. 

Vlad Gherman, cuprins de dor după despărțire

Chiar dacă vrea să pară puternic, Vlad Gherman nu a reușit să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul este cuprins de nostalgie și de dor, astfel că a postat o imagine cu ei de la începutul relației, semn că regretă despărțirea.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit la începutul lunii februarie, după o relație de nouă ani, dar mai ales, după multe momente de neuitat și planuri mărețe de viitor. Cei doi au ajuns la final de drum și, în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a-și salva relația, despărțirea a fost inevitabilă.

În această releție, pare că Vlad suferă cel mai mult. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că actorul din serialul ”Adela”, de pe Antena 1, a slăbit enorm de mult și a decis să meargă la psiholog, pentru a-și pune ordine în gânduri. Recent, Vlad și-a surprins din nou fanii din mediul online, după ce a postat o fotografie tare emoționantă.

Acum, la aproape o lună de când au decis să o ia pe drumuri separate, Vlad Gherman continuă să treacă prin momente nu tocmai plăcute. Actorul a împărtășit cu fanii o fotografie de la începutul relației cu Cristina Ciobănașu, actorul fiind cuprins de dor, după despărțirea de fosta iubită.

Vlad Gherman, cuprins de dor după despărțire! Ce imagine a postat actorul

Mai exact, acesta le-a arătat fanilor o fotografie de la începutul relației cu Cristina Ciobănașu, fiind curpins de dor și de nostalgie. Se pare că timpul este singurul leac care îl poate vindeca pe actor de suferința produsă de despărțirea de fosta sa iubită.

De ce s-au despărțit Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Cât despre motivul despărțirii, în urmă cu ceva timp, Vlad Gherman a dezvăluit că nu totul a fost roz în relația lor, deși asta au lăsat să pară în fața fanilor. Actorul din serialul ”Adela” a ținut să precizeze că de-a lungul relației cu Cristina Ciobănașu, au mai exact și momente tensionate, certuri, care ușor, ușor i-au făcut să se îndepărteze.

Dacă la început reușeau să rezolve totul împreună, în cele din urmă, nu au mai reușit. În plus, și pandemia de coronavirus a jucat un rol important în decizia pe care au luat-o.

”De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a declarat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: