Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman i-a compus o piesă de dragoste Cristinei Ciobănașu, după despărțire! Cum a reacționat artista.: ”Nu m-ai pierdut

Vlad Gherman i-a compus o piesă de dragoste Cristinei Ciobănașu, după despărțire! Cum a reacționat artista.: ”Nu m-ai pierdut

Vlad Gherman i-a compus o piesă de dragoste Cristinei Ciobănașu, după despărțire! Cum a reacționat artista.: ”Nu m-ai pierdut

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au pus din nou fanii pe gânduri după ultimele evenimente! Vlad a scos o piesă nouă după despărțirea de Criss, iar reacția acesteia este uimitoare!

Vlad Gherman i-a compus o piesă de dragoste Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman a compus o piesă de dragoste pentru fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Fanii sunt derutați de evenimentele care se întâmplă între cei doi actori, mai ales după ce Vlad și-a exprimat suferința în versuri, în fața fanilor, lucru ce i-a emoționat extrem de tare pe internauți, inclusiv pe ea.

Chiar dacă au trecut mai multe săptămâni de când au făcut anunțul separării, pe Instagram, aceștia dându-le vestea șocantă internauților la începutul lunii februarie, se pare că el încă suferă, drept dovadă fiind melodia tristă compusă pentru fosta iubită.

Versurile piesei compuse de Vlad Gherman pentru Cristina Ciobănașu sunt foarte emoționante, acesta exprimându-și fără perdea toate sentimentele. În primul fragment, acesta îi cere să-i spună dacă poată să facă ceva pentru a o întoarce la el.

”Până să te pierd de tot / Zi-mi dacă-i vreo șansă / Să spun sau să fac ceva / Să te întorc /Până să te pierd de tot / Zi-mi dacă-i vreo șansă / Să-ți fac cumva inima / Să bată la loc”, sunt versurile melodiei lui Vlad Gherman.

Iar aceasta nu este pentru prima dată când suferința lui Vlad Gherman este vizibilă după despărțirea Cristina Ciobănașu. Acesta și-a șocat fanii, după ce le-a dezvăluit că a slăbit șapte kilograme în doar șase zile, după ce el și fosta iubită s-au separat. Ce e drept, este că și ea a slăbit considerabil după anunțul surprinzător.

”Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, declara Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la melodia compusă de Vlad

Versurile compuse de Vlad au fost foarte emoționante și puternice, pentru că au arătat dezamăgirea și tristețea actorului, exprimând cât de rău îi pare că ”pariul” lor s-a pierdut.

”Piesa asta-i tristă, cine-ar fi crezut / C-o să vină ziua când am să ți-o cânt? / Când pariul nostru, uite, s-a pierdut, / Un pariu pus mai demult…”, arată alte versuri din piesa cântărețului.

Reacția Cristinei Ciobănașu a fost cea mai așteptată, iar aceasta nu a întârziat să apară. Vedeta a postat o imagine pe Instagram cu ei doi, de pe vremea când ea și Vlad Gherman formau un cuplu, spunându-i, printre altele, că este mândră de el și că nu a pierdut-o, deoarece îi este alături în continuare. Totodată, artista a ținut să menționeze că vor fi întotdeauna… cei mai buni prieteni.

”Sunt mândră de tine! Nu m-ai pierdut, îți sunt în continuare alături. Noi vom fi mereu cei mai buni prieteni! Pariul nostru s-a transformat și depinde doar de noi să îl câștigăm. Știi bine că sunt aici oricând ai nevoie de mine. Iar piesa e superbă!”, a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: