Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman i-a șocat pe internauți! Ce a postat actorul de 8 martie pe rețelele de socializare

Vlad Gherman i-a șocat pe internauți! Ce a postat actorul de 8 martie pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (2) Vlad Gherman i-a șocat pe internauți!

Vlad Gherman i-a șocat pe internauți! Cu toate că în urmă cu câteva săptămâni au anunțat că s-au despărțit, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu își induc fanii în eroare cu postările pe care le fac pe rețelele de socializare. De 8 martie, actorul și-a surprins fanii după ce a publicat o imagine în care apare alături de fosta sa iubită, alături de un mesaj emoționant. Oare ce vrea să însemne?

Vlad Gherman i-a șocat pe internauți! Ce a postat actorul de 8 martie pe rețelele de socializare

Vlad Gherman i-a șocat pe internauți! După 9 ani de relație, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să meargă pe drumuri diferite. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au postat un clip video în care își anunțau fanii că nu mai formează un cuplu, menționând și motivele care au dus la despărțirea lor.

Cu toate astea, iubirea și chimia dintre cei doi nu au dispărut, iar acestea sunt extrem de vizibile. Luni, de 8 martie, Vlad Gherman a postat un mesaj pentru toate femeile, publicând pe Instagram o imagine cu fosta sa iubită, iar acest lucru i-a indus în eroare pe fanii cuplului. ”La multi ani tuturor femeilor care ne-au influentat viata, care ne-au sprijinit, care au stiut sa ne aduca inapoi cu picioarele pe pamant, care ne-au suportat toate ifosele si neajunsurile, care ne-au fost alaturi pe parcursul calatoriei noastre prin viata.Femeile din viata noastra contureaza povestea fiecaruia pe acest Pamant: de la bunica, la mama; de la prietena, la iubita…La multi ani, femei frumoase! Sa fiti asa cum meritati sa fiti: iubite si fericite🥰#8martie”,este mesajul publicat de Vlad, pe rețelele sociale.

Mesajul postat de Vlad Gherman

De ce s-au despărțit Criss și Vlad Gherman

În luna februarie, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman i-au șocat pe fanii lor, după ce au anunțat că au decis să meargă pe drumuri diferite. Conform celor doi, pandemia de coronavirus și-a pus amprenta asupra relației lor, motiv pentru care au decis să se despartă după 9 ani de relație. Criss și Vlad au declarat că în perioada în care au stat tot timpul împreună, și-au dat seama că sunt diferiți și că nu au idealuri comune. ”De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a declarat Vlad Gherman într-o emisiune tv.

Cei doi s-au îndrăsotit pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața”, iar de atunci, cei doi au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. Cu toate astea, relația lor nu a fost niciodată perfectă. Ca în orice relație, aceștia au avut parte de certuri și obstacole, dar au reușit să le depășească împreună. Ei bine, se pare că de această dată, Criss și Vlad au hotărât să înceapă un nou capitol și să își fiecare de drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: