Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, răspuns tranșant în privința actualului iubit al Cristinei Ciobănașu. Actorul deranjat de o întrebare

Vlad Gherman, răspuns tranșant în privința actualului iubit al Cristinei Ciobănașu. Actorul deranjat de o întrebare

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit timp de opt ani o frumoasă poveste de iubire, care a șuat sfârșit în luna decembrie a acestui an. Acum, Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, iar Vlad este în continuare singur. Acesta a fost întrebat recent de noul iubit al Cristinei și reacția lui nu a fost cea mai încântătoare.

Vlad Gherman, reacție acidă la adresa iubitului Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul de la noi. Nimeni nu se gândea vreodată că povestea lor se va termina. După despărțire, Cristina s-a alinat în brațele altui bărbat care o face fericită, în timp ce Vlad Gherman a ales să rămână singur, cu toate că a declarat adesea că își dorește să aibă și el o relație.

Recent, Vlad Gherman a fost întrebat pe instagram de un internaut despre iubitul Cristinei și care este relația lui cu acesta. Actorul s-a arătat profund deranjat și a dat un răspuns ironic pe măsură. „Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?”, i-a transmis, ironic, Vlad Gherman celui care l-a întrebat despre actualul iubit al Cristinei.

Ce spunea în trecut Vlad Gherman despre relația Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman a trăit clipe de poveste timp de ani buni alături de Cristina Ciobănașu. Deși toată lumea aștepta o nuntă cu sufletul al gură, la începutul acestui an cei doi au pus punct relației. Cristina Ciobănașu s-a afișat alături de un băiat misterios și deși toată lumea a crezut că Vlad Gherman va fi luat prin surprindere de imagini, nu a fost deloc așa. Actorul a declarat că știa despre relația fostei sale iubite și că vrea ca ea să fie fericită.

Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta.„, a declarat Vlad Gherman.

De dragul poveștii de dragoste pe care au trăit-o Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas în relații de prietenie. Actorul a declarat că această despărțire este una definitvă și pașnică de comun acord, dar susțnine că niciodată să nu spui niciodată.

Într-adevăr, am crescut împreună și ne-am influențat unul pe celălalt din multe puncte de vedere, însă cel mai important lucru pe care l-am înțeles în urma acestei relații este faptul că sinceritatea și respectul sunt baza oricărei povești de iubire, iar noi le-am avut în anii minunați pe care i-am petrecut împreună. În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele… Prin urmare, „niciodată să nu spui niciodată!„, a declarat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: