Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Drum lin către stele, tată”

Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Drum lin către stele, tată”

GALERIE FOTO (2) Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici

Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici. Actorul Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie, după o luptă crâncenă cu noul coronavirus. La aflarea veștii, Vlad Gherman a suferit un șoc, motiv pentru care i-a adus un omagiu emoționant cunoscutului actorului pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Drum lin către stele, tată”

Vlad Gherman, sfâșiat de durere după moartea lui Bogdan Stanoevici. Actorul din distribuția serialului “Sacrificiul”, Bogdan Stanoevici s-a stins din viață, marți, 12 ianuarie, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. La aflarea veștii, Vlad Gherman a fost sfâșiat de durere. Actorul a postat câteva dintre trăirile pe care le-a avut după ce a primit cumplita veste că Bogdan Stanoevici a murit din cauza coronavirusului. Mai mult, tânărul actor a postat și un mesaj în memoria fostului ministru al Românilor de Pretutindeni, povestind mai departe care este cea mai de preț amintire pe care o are cu acesta.

Potrivit spuselor sale, fostul politician i-a spus cu lacrimi în ochi la finalul unei secvențe filmantă pentru “Sacrificiul” că este “cel mai bun «fiu» pe care l-a avut” . “Parcă trăiesc un coșmar. Nu pot să îmi revin. Țin minte ca și cum a fost ieri ultima zi de filmare alături de el. L-am luat în brațe la finalul secvenței și am început să plâng. I-am mulțumit pentru tot, iar el a început să plângă spunându-mi că am fost cel mai bun «fiu» pe care l-a avut! Un om extraordinar, carismatic și șarmant. Venea la filmări pe motor ca un superstar și așa va rămâne mereu în inima mea. Drum lin către stele, tată!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Mesajul lui Vlad Gherman

Bogdan Stanoevici a murit

În urmă cu ceva timp, o veste cumplită avea să șocheze întreaga țară. Actorul și fostul ministru al Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circuitului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani. Acesta era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Stanoevici a participat în luna mai la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de mai mulți oameni. Mai mult, actorul s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest, refuzând totodată să poarte mască de protecție într-o conferință susținută în luna noiembrie. „Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos.Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Stanoevici la acea vreme.

Deși a fost infectat cu noul coronavirus, actorul se vindecase, dar starea sa de sănătate s-a înrătutățit brusc după ce a fost diagnosticat în spitalul SF. Pantelimon cu Clostridium difficilae, o bacterie periculoasă intraspitalicească. După ce a aflat cumplita veste, fosta lui prietenă, Dana Șoșoacă, intenționează să acționeze pe cale legală instituția medicală, luând legătura și cu fiul regretatului actor. După o lună de când a fost intubat la spital, actorul a pierdut lupta cu boala, iar cauza principală a decesului nu o constituie infecția cu coronavirus, ci infecția nosocomială cu un germen intraspitalicesc foarte periculos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: