Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat? Cum au fost surprinși de Paște

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat? Cum au fost surprinși de Paște

GALERIE FOTO (3) Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat? Cum au fost surprinși de Paște

Este posibil ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să se fi împăcat? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor. Gesturile dintre cei doi din ultima perioadă au dat de bănuit!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat?

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au păstrat o relație foarte bună între ei chiar dacă au decis să se despartă în urmă cu aproape cinci luni. În tot acest timp, nu de puține ori s-au comportat, în continuare, ca doi iubiți. Aceștia au filmat un material împreună cu ocazia sărbătorilor pascale, în timp ce ciocnesc ouă, iar fanii au intrat la bănuieli.

Apropierea dintre cei doi i-au pus pe fani pe gânduri. Mai ales că nu este pentru prima oară când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu petrec timp împreună. Să fie vorba despre o nouă șansă în ceea ce privește povestea lor de dragoste sau… este vorba doar despre o relație de prietenie și atât?

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat? Cum au fost surprinși de Paște

Alături de Ruxandra Ion și soțul ei, Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită lui Vlad Gherman. Cei patru au petrecut o seară liniștită, au comandat pizza, au stat la povești și au urmărit împreună serialul ”Adela”. Actorul a filmat-o pe Cristina în timp ce se ocupa de treburile gospodărești în bucătărie, iar fanii au observat chimia dintre cei doi, care… nu sugerează o posibilă prietenie după despărțire. Ci mai degrabă… o împăcare, mult așteptată de fani.

A doua zi, dis-de-dimineață, Cristina Ciobănașu a scos din folderul cu amintiri o fotografie în care Vlad Gherman dormea alături de pisicuța pe care au adoptat-o pe vremea în care formau un cuplu. Ulterior, actorul a publicat pe contul său de Instagram o forografie în care era pe Video Call cu fosta iubită, care îi arăta animăluțul de companie.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat? Cum au fost surprinși de Paște

Vlad Gherman i-a compus o piesă de dragoste Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman a compus o piesă de dragoste pentru fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Fanii sunt derutați de evenimentele care se întâmplă între cei doi actori, mai ales după ce Vlad și-a exprimat suferința în versuri, în fața fanilor, lucru ce i-a emoționat extrem de tare pe internauți, inclusiv pe ea.

Chiar dacă au trecut mai multe săptămâni de când au făcut anunțul separării, pe Instagram, aceștia dându-le vestea șocantă internauților la începutul lunii februarie, se pare că el încă suferă, drept dovadă fiind melodia tristă compusă pentru fosta iubită.

Versurile piesei compuse de Vlad Gherman pentru Cristina Ciobănașu sunt foarte emoționante, acesta exprimându-și fără perdea toate sentimentele. În primul fragment, acesta îi cere să-i spună dacă poată să facă ceva pentru a o întoarce la el.

”Până să te pierd de tot / Zi-mi dacă-i vreo șansă / Să spun sau să fac ceva / Să te întorc /Până să te pierd de tot / Zi-mi dacă-i vreo șansă / Să-ți fac cumva inima / Să bată la loc”, sunt versurile melodiei lui Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: