Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Vlad Gherman i-a compus o piesă Cristinei Ciobănașu: ”M-am gândit cum…”

Motivul pentru care Vlad Gherman i-a compus o piesă Cristinei Ciobănașu: ”M-am gândit cum…”

Vlad Gherman i-a compus o piesă de dragoste Cristinei Ciobănașu, după despărțire! Cum a reacționat artista.: ”Nu m-ai pierdut

În urmă cu câteva zile, s-a aflat că Vlad Gherman i-a compus o piesă fostei sale logodnice, Cristina Ciobănașu. Mulți fani de-ai actorilor s-au întrebat care a fost motivul, având în vedere că cei doi s-au despărțit.

Motivul pentru care Vlad Gherman i-a compus o piesă Cristinei Ciobănașu: ”M-am gândit cum…”

Vlad Gherman a făcut dezvăluiri despre piesa pe care i-a compus-o fostei sale logodnice, Cristina Ciobănașu. Deși mulți au crezut că el ar spera la o împăcare, actorul neagă această posibilitate și a explicat că a vrut să imortalizeze momentele frumoase de care au avut parte împreună.

De altfel, Vlad Gherman a mai mărturisit că melodia era pregătită de ceva timp și că fosta sa logodnică știa de ea. Totuși, Vlad recunoaște că nu a vrut să-i spună ce are de gând, pentru a-i vedea reacția Cristinei. Iată, însă, că aceasta s-a emoționat atunci când a ascultat piesa, fără a fi luată prin surprindere și a izbucnit în lacrimi, potrivit declarațiilor lui Vlad Gherman.

”Multă lume m-a întrebat dacă ea știa de melodie. Logic că știa. M-am gândit cum ar fi fost să nu îi zic nimic și să o vadă în online. Dar nu, i-am arătat-o, am întrebat-o cum i se pare”, a povestit Vlad Gherman la Xtra Night Show.

Vlad Gherman, declarații despre viața de burlac

Deși s-au separat după o relație foarte lungă, de nouă ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au păstrat o relație frumoasă de amiciție. Actorul nu știe cât va dura această prietenie, deoarece la un moment dat ambii vor avea alți parteneri în viețile lor. În prezent, Vlad Gherman locuiește singur într-un apartament, iar viața de burlac se pare că îi face bine.

”E foarte drăguț, îmi place și cum am aranjat, îmi vin prietenii, îi chem, deci casa e aproape întotdeauna plină de oameni”, a mai declarat Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la începutul lunii februarie. Nu se cunoaște cu exactitate motivul, deși ambii au invocat faptul că și-au dat seama că nu sunt compatibili. Ar fi descoperit acest lucru în perioada cât au stat mai mult izolați, din cauza pandemiei.

„Știu că e o nouă etapă din viața noastră. S-a schimbat un pic scenariul, dar e un nou început. Cred că asta e ultima oară când o să vorbim despre subiectul ăsta, e un subiect sensibil, care ne emoționează în continuare. Noi am clădit, în primul rând, o relație de prietenie acum 10 ani, sunt 10 ani de când ne-am cunoscut, și cred că ăsta e un lucru important. De asta cred că putem rămâne în continuare prieteni.  De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a declarat Vlad Gherman la Antena 1, la „Observator”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: