Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, vacanță alături de două tinere misterioase. Cine sunt fetele care-l însoțesc

Vlad Gherman, vacanță alături de două tinere misterioase. Cine sunt fetele care-l însoțesc

GALERIE FOTO (4) Vlad Gherm

După ce fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu, a plecat într-o vacanță în Maldive, acum și Vlad Gherman a decis să ia o pauză de la filmările pentru serialul ”Adela” și să se bucure de o pauză binemeritată. Și…Nu oricum, ci alături de două tinere superbe.

Vlad Gherman, vacanță alături de două tinere misterioase. Cine sunt fetele care-l însoțesc

Vlad Gherman a dezvăluit fanilor că pleacă într-o vacanță, dar fără să precizeze despre ce destinație este vorba. Le-a arătat, entuziasmat și persoanele care-l însoțesc. Iată cine sunt.

După ce au ajuns la hotelul unde vor sta cazați, Vlad Gherman a dezvăluit cu cine se va bucura de vacanță.  Mai exact, cu Oana Moșneagu, una dintre colegele actorului și Mara Oprea, protagonista din serialului ”Adela”. De asemenea, s-a alăturat grupului și unul dintre colegii lor,Alecsandru Dunaev, informează Spynews.

De ce s-au despărțit Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la începutul lunii februarie, după 9 ani în care au stat împreună. Despărțirea lor a luat prin surprindere, deoarece erau logodiți și părea că avea planuri de nuntă. Însă, potrivit spuselor lor, s-au despărțit din cauză că și-au dat seama că nu mai sunt compatibili. Au descoperit acest lucru cât timp au stat mai mult acasă, din cauza pandemiei. Au decis, însă, să rămână prieteni, în pofida despărțirii.

”Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, a spus Vlad Gherman.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni, a transmis și Cristina Ciobănașu.

Cristinei Ciobănașu i-a fost foarte greu să-și revină după ce au făcut anunțul despărțirii.

”Mă țin de câteva zile să mă adun și să fac această postare prin care vreau să vă mulțumesc pentru prezența și susținerea pe care mi-o arătați aici, pe contul meu de Instagram. Mă bucur enorm că ne-am strâns peste 1M de oameni, mă bucur că sunteți activi și urmăriți cu interes tot ce fac, tot ce postez și că nu încetați să îmi aratați că vă place munca pe care o depun. Mă bucur că îmi sunteți alături, chiar dacă de la distanță. Vă îmbrățișez tare și vă doresc tot ce-i mai bun!‘, a scris Cristina Ciobănașu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: